Verzamel fotoboek maken

Een verzamel fotoboek maken met de foto’s van verschillende jaren. Vaak zien wij fotoboeken voorbij komen waarop de jaren staan van de vakantie. Bij Het Fotoalbum is het mogelijk om een verzamel fotoboek te maken en deze jaar op jaar bij te vullen met een navulling van de nieuwe vakantie. Het verzamelalbum kan heel eenvoudig open gemaakt worden door de schroeven in het fotoalbum om zo de navulling toe te voegen.

Verzamel alle foto's in je verzamelalbum

Verzamelalbum vierkant Medium

Vanaf 18,-

Verzamelalbum vierkant Large

Vanaf 36,-

Verzamelalbum vierkant Large Exclusive

Vanaf 42,-

Hoe werkt het verzamelfotoboek?

Het verzamel fotoboek werkt door middel van 2 schroeven aan de zijkant van de voor en achterkant. Door het los draaien van de schroeven is het mogelijk om pagina’s eruit te halen en toe te voegen. Bij een eerste bestelling kan er gekozen worden tot max 200 pagina’s die in het verzamel fotoboek passen. Als er nieuwe foto’s zijn en deze in het verzamelalbum moeten kan door middel van een navulling pagina’s worden toegevoegd. De navulling kan per 10 pagina’s besteld worden.

Voordelen van een verzamelfotoboek

  • Eenvoudig om pagina’s toe te voegen nadat het fotoalbum gemaakt is.
  • Foto’s die niet meer in het verzamelalbum passen zijn makkelijk weg te halen en te vervangen voor nieuwe pagina’s met nieuwe foto’s.
  • Niet in 1x alle pagina’s vullen maar in de loop van het jaar of jaren het verzamel fotoboek bij vullen met pagina’s.
  • De navulling is een stuk goedkoper dan het maken van een nieuw fotoboek.

Kleuren verzamelfotoboek

Er zijn 6 verschillende kleuren van het verzamelfotoboek. De kleuren waaruit gekozen kan worden zijn:
  • Mat zwart
  • Glans zwart
  • Wit
  • Rood
  • Groen
  • Licht blauw
De kleuren van het verzamelalbum kunnen aan het einde van de bestelling gekozen worden.

Formaten van het verzamel fotoboek

Het verzamel fotoboek is er alleen in een vierkante variant en in de maten 24×24 en 30×30. Let hierbij ook goed om als er een nabestelling wordt gedaan dat de juiste formaten besteld worden zodat je niet met een te klein of te groot formaat in het verzamel fotoboek zit.

Hoe maak je een verzamelalbum?

1. Kies voor online, of ga voor de offline software

Wil je jouw verzamelalbum online of met software maken? Je hebt de keuze uit ons online bewerkingsprogramma of onze fotoboeksoftware die beschikbaar is voor Mac en Windows. Ons online bewerkingsprogramma is perfect voor kleine en snelle projecten. Onze software biedt de meest geavanceerde creatieve mogelijkheden, perfect voor grotere projecten zoals een gedetailleerd jaarlijks verzamelalbum voor jouw gezin.

2. Kies een formaat

Bij HetFotoalbum.nl kun je uit verschillende formaten kiezen. Kies het formaat dat het beste bij jouw nieuwe verzamelalbum past. Onze verzamelalbum formaten variëren van medium, groot tot extra groot.

3. Selecteer en upload je foto's

Selecteer en upload je favoriete foto's om een verzamelalbum te maken dat gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert.

4. Ga creatief aan de slag!

Zodra je al je foto's hebt geüpload, is het tijd om creatief aan de slag te gaan met lay-outs, kleurrijke achtergronden, clipart en bijschriften. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je mooiste verzamelalbum ooit.

5. Bestel je fotoboek

Als je tevreden bent met het ontwerp, kun je jouw verzamelalbum online bestellen. Voor je het bestelproces afrondt, kun je nog de laatste puntjes op de 'i' zetten om je album een extra premium uitstraling te geven. Wat dacht je van hoogglans papier? Met onze glanzende fotopapier komen de kleuren van je foto's nog beter tot hun recht. Je kunt hetzelfde ontwerp ook in verschillende formaten bestellen. Perfect als cadeau voor vrienden en familie. Bestel je verzamelalbum online en wacht tot het boek op de deurmat valt.

Papiersoorten

De fotoboeken van Het Fotoalbum hebben twee soorten papier: 200 grams zijdeglans en 250 grams zijdeglans papier. Het papier dat gebruikt wordt voor de fotoboeken is met zorg geselecteerd en past het beste bij het type binding. Voor het fotohoogglans-verzamelalbum-vierkant-lboek met harde kaft en het softcover fotoboek wordt het 200 grams zijdeglans papier gebruikt. Dikker papier is niet nodig bij deze typen. Daarentegen wordt bij het spiraal fotoalbum gebruik gemaakt van het 250 grams papier. Zo blijft het papier onbeschadigd, ondanks de spiraalbinding. Het verzamelalbum is wat betreft papiersoorten een vreemde eend in de bijt. 


Voor het verzamelalbum vierkant M en vierkant L exclusive wordt gebruik gemaakt van 250 grams papier. Maar het papier van het verzamelalbum vierkant L bestaat uit 200 grams zijdeglans papier, omdat de binding het papier niet beschadigt.

Voor een extra luxe uitstraling kun je kiezen voor hoogglans. Dit is een extra laag op het papier die meer glanst dan bijvoorbeeld zijdeglans papier. Je kunt de hoogglans-optie toepassen op alle fotoboeken van Het Fotoalbum.

Maak jouw verzamelalbum gemakkelijk doormiddel van onze handleiding

HANDLEIDING OFFLINE SOFTWARE

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboeken samenstellen. Om uw te helpen bij samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van hetfotoalbum.