Verzamel fotoboek maken

Een verzamel fotoboek maken met de foto’s van verschillende jaren. Vaak zien wij fotoboeken voorbij komen waarop de jaren staan van de vakantie. Bij Het Fotoalbum is het mogelijk om een verzamel fotoboek te maken en deze jaar op jaar bij te vullen met een navulling van de nieuwe vakantie. Het verzamelalbum kan heel eenvoudig open gemaakt worden door de schroeven in het fotoalbum om zo de navulling toe te voegen.

Verzamel alle foto's in je verzamelalbum

Verzamelalbum vierkant Medium

Vanaf 15,-

Verzamelalbum vierkant Large

Vanaf 30,-

Verzamelalbum vierkant Large Exclusive

Vanaf 35,-

Hoe werkt het verzamelfotoboek?

Het verzamel fotoboek werkt door middel van 2 schroeven aan de zijkant van de voor en achterkant. Door het los draaien van de schroeven is het mogelijk om pagina’s eruit te halen en toe te voegen. Bij een eerste bestelling kan er gekozen worden tot max 200 pagina’s die in het verzamel fotoboek passen. Als er nieuwe foto’s zijn en deze in het verzamelalbum moeten kan door middel van een navulling pagina’s worden toegevoegd. De navulling kan per 10 pagina’s besteld worden.

Voordelen van een verzamelfotoboek

  • Eenvoudig om pagina’s toe te voegen nadat het fotoalbum gemaakt is.
  • Foto’s die niet meer in het verzamelalbum passen zijn makkelijk weg te halen en te vervangen voor nieuwe pagina’s met nieuwe foto’s.
  • Niet in 1x alle pagina’s vullen maar in de loop van het jaar of jaren het verzamel fotoboek bij vullen met pagina’s.
  • De navulling is een stuk goedkoper dan het maken van een nieuw fotoboek.

Kleuren verzamelfotoboek

Er zijn 6 verschillende kleuren van het verzamelfotoboek. De kleuren waaruit gekozen kan worden zijn:
  • Mat zwart
  • Glans zwart
  • Wit
  • Rood
  • Groen
  • Licht blauw
De kleuren van het verzamelalbum kunnen aan het einde van de bestelling gekozen worden.

Formaten van het verzamel fotoboek

Het verzamel fotoboek is er alleen in een vierkante variant en in de maten 24×24 en 30×30. Let hierbij ook goed om als er een nabestelling wordt gedaan dat de juiste formaten besteld worden zodat je niet met een te klein of te groot formaat in het verzamel fotoboek zit.

MAAK JOUW FOTOBOEK GEMAKKELIJK DOORMIDDEL VAN ONZE HANDLEIDING

HANDLEIDING OFFLINE SOFTWARE

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboeken samenstellen. Om uw te helpen bij samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van hetfotoalbum.