BUREAUKALENDER

                            21 cm                             

Breedte

                                 14,8 cm                              

Lengte

Kalender met 12 pagina's

Ontwerp elke pagina met een eigen design

200 gram zijdeglans papier

Geeft jouw fotokalender een extra luxe uitstraling

Slechts 10,-

(incl. btw)

Begin nu

Bureaukalender

De bureaukalender is een van de weinige kalenders die je niet hoeft op te hangen. Je kunt deze kalender neerzetten en dat is direct waaraan het zijn naam te danken heeft. Op kantoor of thuis, voor beide locaties is de kalender geschikt. Maar wil je jouw werkplek iets van thuis meegeven? Dan is de bureauplanner jouw beste vriend. Voeg foto’s toe van het gezin en jullie favoriete vakantie. Zo heb je altijd iets leuks om naar te kijken op het werk.

Voor bedrijven is deze kalender geschikt als relatiegeschenk of voor marketing-doeleinden. Personaliseer de bureaukalender zodat het helemaal past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Benieuwd hoe snel je jouw bureaukalender in huis hebt? Ga dan via onderstaande knop naar levering en verzendkosten.

Begin nu!

MAAK JOUW BUREAUKALENDER EXTRA SPECIAAL

Bureaukalender maken met foto’s

Een bureauplanner maken met foto’s is een van de meest populaire producten die gemaakt worden voor op kantoor. De kalender met jouw eigen foto’s geeft een persoonlijk tintje aan jouw werkomgeving. Veel mensen die op kantoor werken hebben een kalender nodig om te kijken welke datum in welke week valt. Dit is nu nog leuker met een eigen bureauplanner waar jouw eigen foto’s op staan.

Elke maand een toepasselijke foto

Bij de bureaukalender kun je voor elke maand een toepasselijke foto selecteren die bij de maand hoort. Denk bijvoorbeeld aan de maand december waarin de meeste feestdagen vallen. Bij deze maand kun je bijvoorbeeld leuke foto’s van het gezin plaatsen. Maanden zoals juni, juli en augustus zijn leuk om foto’s te plaatsen van de vakanties die je hebt meegemaakt in het afgelopen jaar. Een kalender met jouw eigen foto’s zorgt ervoor dat je jouw mooiste momenten van het afgelopen jaar herbeleefd op het werk.

Stel zelf jouw bureaukalender in

Met de software van Het Fotoalbum kun je zelf bepalen wanneer jouw kalender begint. Dit kan in januari zijn, maar bijvoorbeeld ook in juli. Dit kan handig zijn als je werkt met een gebroken boekjaar. Hierdoor loopt de kalender gelijk met het boekjaar waardoor het makkelijk door te rekenen is.

Bureaukalender maken voor bedrijven

Bedrijven die een kalender willen maken, kunnen naast het plaatsen van een grote foto aan de linkerkant ook het logo rechtsonder plaatsen. Hierdoor heb je een mooie, unieke kalender die extra opvalt bij jouw klanten. Indien je meer dan 10 bureaukalenders wilt bestellen, neem dan contact op via het contactformulier zodat wij een passende aanbieding kunnen sturen.


Binnen 2 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 2 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van Nederland

Al jouw fotoproducten voor de beste prijs van Nederland.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Hoe maak je een kalender?

✔️Selecteer de gewenste kalender en open deze in de online/offline software

✔️ Maak gebruik van het eenvoudige drag-and-drop systeem om jouw foto’s te plaatsen
✔️ Schrijf teksten op de pagina’s om jouw kalender nog persoonlijker te maken
✔️ Kies een achtergrond uit de software of voeg zelf jouw eigen achtergrond toe
✔️ Plaats de kalender in je winkelmandje en klik op verzenden

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zendproces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.

Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf.


Wij adviseren:

Voor de bureaukalender is alleen de offline software beschikbaar. Download het programma dus snel en ga direct aan de slag met jouw gepersonaliseerde bureaukalender. Speciaal voor jou en je gezin.


Begin nu

Begin nu

MAAK JOUW FOTOBOEK GEMAKKELIJK DOORMIDDEL VAN ONZE HANDLEIDING

HANDLEIDING OFFLINE SOFTWARE

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboeken samenstellen. Om uw te helpen bij samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van hetfotoalbum.

Andere bekeken ook

Verjaardagskalender

Vanaf

€ 10,-

Jaarkalender L

Vanaf

€ 10,-

Jaarkalender XL

Vanaf

€ 18,-

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!

Specificaties

Verzendtijd 3 werkdagen
Afmeting 11x30cm
Papier 200 grams zijdeglans papier
Verzendkosten (NL & BE) €4,95
Ga terug naar alle maten