HetFotoalbum

Tijdschrift maken

Maak een mooi verjaardagsmagazine, een clubblad, een vakantietijdschrift, een nieuwsbrief over je project of een mooi huwelijksmagazine. Een tijdschrift is een ontzettend leuk cadeau voor allerlei gelegenheden, zoals een jubileum of een geboorte. Je kunt een eenmalige uitgave van tijdschrift maken, maar een maandblad is ook mogelijk. Als je een bedrijf hebt kun je met een gedrukte nieuwsbrief bijvoorbeeld je relaties informeren over je producten en diensten.

Een tijdschrift maken met jouw foto’s zorgt er voor dat je een leuke gepersonaliseerd tijdschrift hebt. Er zijn verschillende soorten tijdschriften zoals het glamour tijdschrift. Heb jij altijd al je eigen glossy of magazine willen hebben? Of ben op zoek naar een originele manier om jouw recepten te bewaren? Bij Het Fotoalbum kun je snel, gemakkelijk en goedkoop je eigen tijdschrift maken en laten drukken.

Download de software

Tijdschrift A4

Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeau? Dan is een tijdschrift iets voor jou. Een tijdschrift van Het Fotoalbum deel je zelf in en kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een verjaardag, huwelijk of het afscheid van een collega. Daarnaast doen tijdschriften het goed als presentatiemateriaal. Met een tijdschrift kun je dus echt alle kanten op!

Een tijdschrift heeft 8 tot 60 pagina's. Wil je meer weten over de specificaties kijk dan hier.Al te bestellen vanaf 5,95,-!

Binnen 3 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 3 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van NL!

Door hoge oplages en efficientie zijn wij de goedkoopste.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Maak een mooi verjaardagsmagazine, een clubblad, een vakantietijdschrift, een nieuwsbrief over je project of een mooi huwelijksmagazine. Een tijdschrift is een ontzettend leuk cadeau voor allerlei gelegenheden, zoals een jubileum of een geboorte. Je kunt een eenmalige uitgave van tijdschrift maken, maar een maandblad is ook mogelijk. Als je een bedrijf hebt kun je met een gedrukte nieuwsbrief bijvoorbeeld je relaties informeren over je producten en diensten.

Een tijdschrift maken met jouw foto’s zorgt er voor dat je een leuke gepersonaliseerd tijdschrift hebt. Er zijn verschillende soorten tijdschriften zoals het glamour tijdschrift. Heb jij altijd al je eigen glossy of magazine willen hebben? Of ben op zoek naar een originele manier om jouw recepten te bewaren? Bij Het Fotoalbum kun je snel, gemakkelijk en goedkoop je eigen tijdschrift maken en laten drukken.

Hoe maak je een tijdschrift?

1. Kies voor de online software of offline software.

2. Start vanuit een sjabloon en gebruik de handige tools om het tijdschrift helemaal naar jouw eigen wens vorm te geven.

3.Voeg je eigen foto's en teksten toe.
4. Je kunt onder andere kiezen uit verschillende achtergronden, illustraties, randen om afbeeldingen, vormen, lettertypen, kleuren, paginastijlen en maskers.

5. Tijdens het maken van de tijdschriften kun je naar behoefte extra pagina's toevoegen. 

6. Zodra je klaar bent, voeg je het tijdschrift toe aan je winkelmandje en kies je het gewenste aantal stuks om te bestellen. 

Meteen aan de slag met je tijdschrift!

 Kies dan het gewenste formaat en ga direct aan de slag! Wil je meer tips voor het maken van een eigen tijdschrift? In dit artikel lees je meer over hoe je je magazine kunt samenstellen. Denk aan thema's, de lay-out en stijl. Bij Het Fotoalbum kun je snel en goedkoop jouw tijdschrift maken en laten drukken in de oplage die je wenst. Wij drukken de bladzijden in full colour af op 135 grams silk papier. Deze papiersoort is matglanzend en ideaal voor tijdschriften. Na het afdrukken vouwen we het papier en slaan door elk exemplaar van het tijdschrift twee nietjes. Zo binden we de bladzijden tot een mooi geheel. De buitenkant van het tijdschrift drukken we overigens op hetzelfde papier als de overige bladzijden.


Werken met online of offline software

Je tijdschrift maken doe je door te werken met onze online software of onze offline software. Als je direct aan de slag wilt met een tijdschrift van enkele bladzijden, kun je kiezen voor de online software. Hiervoor hoef je niets te downloaden op je computer. Je werkt gewoon online via onze website. Wil je echter een uitgebreid tijdschrift maken, dan adviseren we je om de offline versie van onze software te gebruiken. Dit werkt namelijk sneller als je veel teksten en afbeeldingen in je tijdschrift opneemt. In beide gevallen kun je tussentijds je werk opslaan, stoppen en later weer verder gaan. Begin nu door bovenaan de pagina op de knop "Download Software" te klikken.


Tips en inspiratie voor jouw publicatie

Wellicht ben je benieuwd naar tips en inspiratie voor het maken van je tijdschrift of een van onze andere fotoproducten. Kijk dan eens op onze blogpagina! Wij publiceren daar regelmatig nieuwe blogs met allerlei handige nieuwtjes, tips en originele ideeën. Je kunt denken aan cadeautips, fotografietips en slimme trucs om jouw tijdschrift een unieke look te geven. Lees bijvoorbeeld onze tips voor het maken van portretfoto’s of detailfotografie. Doe je voordeel mee met onze blogs en maak je tijdschrift nog mooier!


Aantrekkelijke korting bij grote oplages

Wij garanderen topkwaliteit voor de laagste prijzen! Als je via onze service meerdere tijdschriften wilt laten afdrukken, profiteer je daarom van een aantrekkelijke korting. De volgende oplagekortingen gelden:


  • Oplage vanaf 25 stuks: 10% korting
  • Oplage vanaf 50 stuks: 20% korting
  • Oplage vanaf 100 stuks: 30% korting
  • Oplage vanaf 250 stuks: 40% korting

De korting verrekenen we automatisch bij de bestelling van je tijdschriften.


Op een goedkope manier een tijdschrift maken en bestellen

Wil je voor een lage prijs een professioneel tijdschrift maken? Dan ben je bij Het Fotoalbum aan het juiste adres! Via onze slimme tools maak je in een handomdraai prachtige tijdschriften. Wij drukken jouw tijdschrift, magazine, weekblad, maandblad, nieuwsbrief of glossy op een hoge kwaliteit papier en zorgen voor een snelle levering. Je kunt jouw tijdschrift in zowel kleine als grote aantallen bij ons bestellen. Via onze website kun je veilig je opdracht plaatsen en online betalen. We bieden je bovendien de garantie dat je een product van topkwaliteit ontvangt. Naast tijdschriften leveren we ook prachtige fotoboeken, fotoslingers, fotokalenders, fotoagenda’s en wanddecoraties. Heb je vragen? Kijk dan bij de FAQ of neem contact met ons op. Je kunt ons bereiken per telefoon, e-mail en het contactformulier.

Snel, voordelig en eenvoudig een tijdschrift maken

Een tijdschrift maken is leuk! Bij Het Fotoalbum kun je snel, gemakkelijk en goedkoop je eigen tijdschrift maken en laten drukken. Dit is mogelijk vanaf acht pagina’s tot maximaal zestig pagina’s. Een tijdschrift, of magazine, is ideaal voor bijzondere gelegenheden zoals een bruiloft. Om zelf te maken of om als cadeau te geven!


Bedenk een leuke naam voor je blad, verzamel foto’s, teksten en ga aan de slag! Je kunt bijvoorbeeld artikelen schrijven over de avonturen in je vakantie, je favoriete recepten delen, interviews publiceren of verslag doen van een speciale gebeurtenis. Nieuwsberichten, gedichten, songteksten, korte verhalen en anekdotes, alles is mogelijk. Tijdschriften drukken we in full colour, dus laat je creativiteit de vrije loop! In de video hieronder zie je een voorbeeld van hoe je een eigen tijdschrift kunt maken.

Zelf je magazine samenstellen

Met de diensten van Het Fotoalbum kan iedereen zelf een eigen magazine maken. Bedenk een leuke naam voor je blad, verzamel foto’s en teksten en ga aan de slag! Je kunt bijvoorbeeld artikelen schrijven over de avonturen in je vakantie, je favoriete recepten delen, interviews publiceren of verslag doen van een speciale gebeurtenis. Nieuwsberichten, gedichten, songteksten, korte verhalen en anekdotes, alles is mogelijk.


Bij je teksten kun je zelfgemaakte afbeeldingen plaatsen, bijvoorbeeld een foto of tekening. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van plaatjes uit de collectie van Het Fotoalbum. Hiermee fleur je de verschillende bladzijden in jouw tijdschrift op en zorg je dat de teksten uitnodigend zijn om te gaan lezen.

Een bijzonder tijdschrift maken doe je zo!

Wil je een tijdschrift maken dat speciaal is en opvalt? Dan kun je met onze software een mooie layout maken en vele extra elementen toevoegen, die jouw magazine er uit laten springen. Maak gebruik van kleur en opvallende lettertypen voor de kopjes van je artikelen.


Plaats verschillende prachtige kaders om je foto’s of teksten. Zet een mooie achtergrond onder je artikelen, bijvoorbeeld een mooie vakantiefoto of een afbeelding uit onze software. Voeg leuke plaatjes toe uit onze afbeeldingenbibliotheek. Ook kun je kiezen voor het toepassen een masker op je foto’s. Hiermee creëer je een unieke look. Om een pagina gauw van een leuke vormgeving te voorzien, kun je werken met onze kant-en-klare paginastijlen.

Een uniek tijdschrift uitgeven

Het uitgeven van een tijdschrift was nog nooit zo eenvoudig! Met onze software kan iedereen voor een scherpe prijs een uniek tijdschrift maken. Je kunt een enkel exemplaar maken, bijvoorbeeld als cadeau op een verjaardag, of meerdere exemplaren laten drukken voor vrienden, familie, relaties of collega’s. Selecteer je eigen foto’s en plaats er je persoonlijke teksten bij.


De mogelijkheden zijn eindeloos, dus je kunt zowel een zakelijk relatiemagazine maken of een vrolijke nieuwsbrief voor je vriendenclub. Zelf een tijdschrift maken biedt je de gelegenheid om op een originele manier speciale herinneringen vast te leggen en te delen. Een zelfgemaakt tijdschrift is bijvoorbeeld een leuk presentje bij een afscheid of op een vrijgezellenfeestje. Ook kun je een tijdschrift maken om jezelf of je bedrijf te presenteren. Zo speel je jezelf in de kijker van een potentiële nieuwe werkgever of klant.

Voorbereidingen voor de uitgave van je tijdschrift

Leuk dat je enthousiast bent en je eigen magazine gaat maken! Voordat je begint is het slim om je voor te bereiden, zodat het tijdschrift maken extra snel en gemakkelijk zal gaan. Bepaal vooraf goed je doelgroep en het hoofdonderwerp van je tijdschrift. Denk na over de inhoud, zowel de teksten als de illustraties. Het is leuk om een mooie naam voor je blad te verzinnen. Bepaal hierbij ook alvast de stijl die je wilt hanteren. Moet het een tijdschrift met een serieuze uitstraling worden of is humor juist een belangrijk onderdeel van de formule?


Eventueel kun je werken met een logo op de omslag, net als bij de Margriet. Verder kun je overwegen om sponsoren te zoeken voor je tijdschrift. Dan kun je bijvoorbeeld op sommige pagina’s advertenties zetten waar je sponsoren een bedrag voor betalen. Om snel interessant materiaal te verzamelen, kun je samenwerken met anderen. Vraag collega’s, vrienden en familie of ze een artikel en/of foto’s willen aanleveren.


Houd er rekening mee dat het even kan duren voordat je de teksten en afbeeldingen ontvangt. Spreek bijvoorbeeld een deadline af, een uiterste datum waarop men de spullen moet aanleveren. Zodra je de eerste teksten binnen hebt, kun je beginnen en je eigen tijdschrift maken met de software van Het Fotoalbum.

Teksten en foto’s bewerken

Het verzamelde materiaal kun je vervolgens bewerken en plaatsen in het uiteindelijke tijdschrift. Maak de titel van een artikel altijd wat groter dan de rest van de tekst. Lange teksten kun je eventueel inkorten of opknippen in kortere stukjes. Het toevoegen van extra kopjes in een uitgebreid verhaal zorgt ervoor dat de tekst toegankelijker wordt en gemakkelijker te lezen is. Wissel per bladzijde af met de vormgeving, zodat het doorlezen van het blad boeiend blijft voor de lezer. Aan het begin van een interview is het een leuk idee om een bladvullende foto van de geïnterviewde te plaatsen. Verderop in de tekst kun je kleinere foto’s plaatsen. Ook een pagina met een fotocollage, een lijstje met tips of een verzameling van allemaal korte nieuwtjes zorgt voor een leuke afwisseling. Je kunt bijvoorbeeld op de tweede of derde bladzijde ook een inhoudsopgave toevoegen. Zo wek je alvast interesse en kunnen lezers een bepaald artikel snel opzoeken.


Fotomateriaal kun je allerlei speelse effecten geven. Voeg een speciale rand of wat grappige plaatjes, zoals getekende bloemetjes of hartjes, toe of gebruik een masker voor een bijzondere vormgeving. Een tijdschrift maken is een fluitje van een cent met de software van Het Fotoalbum. Start dus nu met de productie van jouw eigen tijdschrift!

Start direct met het samenstellen van jouw Tijdschrift

Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw tijdschrift écht persoonlijk te maken


Wij adviseren:


Voor grote projecten, zoals een tijdschrift of een fotoboek maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken. Het maken van een tijdschrift is hierin geen uitzondering. Het maken van jouw tijdschrift kan namelijk best een klus zijn. Immers, je bepaalt zelf welke teksten je gebruikt, welke indeling je maakt en wat de achtergrond wordt. Wanneer je geen tijd hebt om in één keer je tijdschrift met harde kaft af te maken, kun je eenvoudig op een later tijdstip de software opstarten en verder gaan.


Begin nu

Begin nu


Online software

Snel en eenvoudig:


De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan.


Wij adviseren:


Je kunt de online software gebruiken voor het maken van een tijdschrift. Echter adviseert Het Fotoalbum de online software bij een fotokalender maken of een fotoslinger maken.

Begin nu!

MAAK JOUW FOTOBOEK GEMAKKELIJK DOORMIDDEL VAN ONZE HANDLEIDING

HANDLEIDING OFFLINE SOFTWARE

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboeken samenstellen. Om uw te helpen bij samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van hetfotoalbum.