Contact

Hulp nodig of feedback geven? Laat van je horen!

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen. Gebruik onderstaand contactformulier of onze gegevens hiernaast om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook vinden, volgen en contacteren via social media!


Wil je inloggen en bekijken hoe het met je bestelling staat? Log met onderstaande knop in.

Telefonische bereikbaarheid

  • Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 17:00
  • Vrijdag: 09:00 tot 15:00
  • 036-7115140

Kom je er niet helemaal uit of wil je meer weten? Wij helpen je graag op weg! We kunnen je vragen op een aantal manieren beantwoorden. De klantenservice van Het Fotoalbum is van maandag t/m vrijdag bereikbaar voor al jouw vragen. Je kunt onze klantenservice op de volgende tijden bereiken:

Maandag t/m donderdag: 09:00 tot 17:00
Vrijdag: 09:00 tot 15:00


036-7115140


Is onze klantenservice gesloten of ben je niet zo'n beller? Kijk dan eerst eens tussen de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via het contactformulier. Mailen naar support@hetfotoalbum.nl kan uiteraard ook. Daarnaast kunt u vragen stellen via de Facebook pagina van het Fotoalbum. Wij proberen altijd zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag!

  • Hier lees je alles over het maken van een fotoalbum
  • Op onze blogpagina vind u handige tips en tricks

Zoals gezegd is Het Fotoalbum tevens te vinden op Social Media. Op onze Facebook pagina kunt u niet alleen terecht voor vragen en opmerkingen maar hier delen we ook onze nieuwste blogartikelen. Van handige fotografietips, inspiratie voor wanddecoratie of tips over hoe je zelf een tijdschrift kunt maken, komen bijvoorbeeld aan bod. Ook zie je regelmatig reviews van onze producten voorbij komen! Op Instagram delen we foto's van beelden waar wij inspiratie uit halen en jij hopelijk ook. Via Youtube delen we onze product-en uitleg video's.


Neem contact op!

Contactgegevens Het Fotoalbum

Hulp nodig? Lees onze handleiding!

Of vind ons op social media

arrow_drop_up arrow_drop_down