Over ons | Het FotoalbumOver ons | Het Fotoalbum
92% van onze klanten beveelt ons aan!
Beoordeling:   ( 8.6/10 )

Over ons

Het Fotoalbum is sinds 2006 begonnen met het aanbieden van de software voor het maken van een fotoboek.

Door de jaren heen heeft Het Fotoalbum verschillende wisselingen doorgemaakt. Sinds 2015 is RW Online de eigenaar van Het Fotoalbum en hebben zij gekozen voor een nieuwe strategie. Hierbij wordt de consument in het middelpunt gezet en hanteert Het Fotoalbum de laagste prijs van Nederland voor alle producten. Hierdoor heeft de consument de scherpste prijs voor de beste kwaliteit.

Daarbij is gekozen voor de populairste producten en zijn minder populaire producten uit het assortiment gehaald. Met deze focus zorgt Het Fotoalbum ervoor dat ze de kwaliteit kunnen waarborgen die het wilt uitstralen. Eén van de USP’s is dan ook de “Niet goed, geld terug” garantie van Het Fotoalbum.

Kwaliteit van Het Fotoalbum

Het Fotoalbum laat zijn fotoproducten printen bij Gigaprint dat een van de grootste en meest innovatieve printbedrijven van de BeNeLux is. Hierdoor kan Het Fotoalbum bijna alle producten binnen 2 werkdagen leveren. De kwaliteit wordt hoog gehouden door de grote hoeveelheid ervaring die er binnen Gigaprint aanwezig is op het gebied van kleuren printen. Alle fotoproducten worden ook streng gecontroleerd door de medewerkers. Komt het toch voor dat er een foutje is gemaakt kan je contact opnemen met de klantenservice en zorgen wij er volgens onze richtlijnen voor dat je een nieuw product ontvangt.

Productiefabriek van Het Fotoalbum

Wie is RW Online

RW Online is gestart sinds mei 2015 en is gericht op het helpen van bedrijven bij de online marketing. Daarnaast beheert RW Online meerdere websites waaronder Het Fotoalbum. Eigenaar Richard Wijmans heeft jaren lange ervaring in de online marketing bij verschillende grote bedrijven. Graag komt hij ook persoonlijk in contact met de klanten om zo zijn producten te verbeteren.

Bedrijfsgegevens van Het Fotoalbum

Het Fotoalbum

Xenonstraat 1

1362 GD Almere

Support@hetfotoalbum.nl

036-7115140

kvk: 63231891

Openingstijden klantenservice:

DagenTijden
Maandag9:00 - 17:00
Dinsdag9:00 - 17:00
Woensdag9:00 - 17:00
Donderdag9:00 - 17:00
Vrijdag9:00 - 15:00
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
Over ons
3.6 (72.5%) 8 votes

 
Over ons
3.6 (72.5%) 8 votes