Foto agenda spiraal

                          12 cm                            

Breedte

                                 16 cm                                 

Lengte

Agenda met 80 pagina's

Ontwerp elke pagina met een eigen design

250 gram zijdeglans papier

Geeft jouw jaarkalender een extra luxe uitstraling

Slechts 10,-

(incl. btw)

Begin nu

Foto agenda spiraal maken

Ontwerp jouw unieke Foto Agenda Spiraal met onze geweldige spiraalbinding. Deze handige agenda heeft het perfecte formaat en biedt een spiraalbinding voor extra gebruiksgemak. Laat jouw creativiteit de vrije loop, want op elke van de 80 pagina's kun je zoveel foto's en teksten toevoegen als je maar wilt. Jij bepaalt de uitstraling door de kleur van de voorkant te kiezen, terwijl de achterkant altijd stijlvol zwart kunststof is.


De Foto Agenda Spiraal is ontworpen voor jouw gemak met 7 dagen per pagina. Geniet van de vrijheid om jouw herinneringen en afspraken op een persoonlijke manier vast te leggen. Met een afmeting van 120 mm x 160 mm is deze agenda compact en gemakkelijk mee te nemen.


Voor slechts 10,- heb je toegang tot 80 pagina's op hoogwaardig 250 grams zijdeglans papier. De zilverkleurige spiraalbinding geeft een extra vleugje elegantie aan jouw unieke Foto Agenda Spiraal. Ontdek de veelzijdigheid van jouw creativiteit en begin vandaag nog met het maken van jouw persoonlijke foto agenda spiraal.

Begin nu!

MAAK JOUW FOTO AGENDA SPIRAAL EXTRA SPECIAAL

Zijdeglans papier

Bij het creëren van jouw Familiekalender maken we gebruik van hoogwaardig 250 grams zijdeglans papier. Dit type papier bevindt zich net tussen mat en glanzend in, waardoor jouw fotokalender een extra vleugje luxe krijgt. De zijdeglans afwerking zorgt voor een prachtige uitstraling die perfect past bij de waarde van jouw herinneringen. Ontwerp nu jouw unieke Familiekalender en geef jouw kostbare momenten de aandacht die ze verdienen.

Hoe maak je een Foto agenda spiraal ?

1. Selecteer de gewenste agenda en open deze in de online/offline software
2.  Maak gebruik van het eenvoudige drag-and-drop systeem om jouw foto’s te plaatsen
3. Schrijf teksten op de pagina’s om jouw agenda nog persoonlijker te maken
4. Kies een achtergrond uit de software of voeg zelf jouw eigen achtergrond toe
5. Plaats de agenda in je winkelmandje en klik op verzenden

Binnen 3 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 3 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van Nederland

Al jouw fotoproducten voor de beste prijs van Nederland.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.

Beste keuze: Online software

Eindeloze mogelijkheden: 

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan. Erg handig voor kleine projecten die in een mum van tijd klaar zijn. Vul je e-mailadres in en je bent klaar om te gaan. De online software start automatisch en is ook makkelijk op mobiele apparaten te gebruiken.


Wij adviseren:

Voor de Foto agenda spiraal kun je het beste de online software gebruiken. Op deze manier maak je jouw agenda nog sneller en op je mobiele telefoon. Het Fotoalbum adviseert de online software ook voor de fotoslinger maken en de verjaardagskalender maken.


Begin nu!

Offline software

Eindeloze mogelijkheden: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. 


Wij adviseren: 

Voor een Foto agenda spiraal of een fotoslinger maken adviseert Het Fotoalbum om de online software te gebruiken.

MAAK JOUW FOTO AGENDA SPIRAAL GEMAKKELIJK DOORMIDDEL VAN ONZE HANDLEIDING

HANDLEIDING OFFLINE SOFTWARE

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen foto agenda spiraal samenstellen. Om uw te helpen bij samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een foto agenda spiraal samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van hetfotoalbum.

Andere bekeken ook

Jaarkalender XL

Vanaf

18,-

Verjaardagskalender

Vanaf

10,-

Fotokalender L

Vanaf

10,-

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!

Specificaties

Verzendtijd3 werkdagen
Afmeting33x24cm
Papier250 grams zijdeglans papier
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
Ga terug naar alle maten