Fotoboek staand M harde kaft | 15x20 cm | Het FotoalbumFotoboek staand M harde kaft | 15x20 cm | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 5 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Vanaf: 12,-
 

Fotoboek staand M

Het fotoboek staand M is een bescheiden formaat die gemakkelijk mee te nemen is. Wil jij met jouw foto’s pronken op bijvoorbeeld je werk? Met dit formaat is succes gegarandeerd! Ideaal voor foto’s van de (klein)kinderen.

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw fotoboek? Dat kan! Ontdek hoe je jouw fotoboek nog specialer kunt maken. Of ga naar de specificaties voor alle mogelijkheden.

Benieuwd hoe snel je jouw fotoboek in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.


Maak jouw fotoboek staand M extra speciaal!


 

hoogglans harde kaft

Hoogglans

Wil je een extra luxe uitstraling toevoegen aan jouw fotoboek staand M? Ga dan voor de hoogglans optie. Door hoogglans worden details in foto's meer benadrukt, omdat er meer diepte en contrast zichtbaar wordt.


Binding

De binding van het fotoboek staand M is hard gebonden. Dit geeft het fotoboek een extra luxe uitstraling, net als die van een echt boek. De lijm die gebruikt wordt voor deze binding heeft 24 uur de tijd nodig om goed te drogen. Wanneer het eenmaal goed gedroogd is, wordt het fotoboek naar jou toegestuurd.

omslag harde kaft

Omslag

De omslag van jouw fotoboek staand M bestaat uit een harde kaft. In tegenstelling tot een fotoalbum, die een spiraalbinding heeft. Door de harde kaft wordt de gelijkenis tussen jouw fotoboek en een gewoon boek zeer treffend.


Kies de software en maak snel jouw eigen fotoboek

Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw fotoboek met harde kaft écht persoonlijk te maken. 

Wij adviseren:

Voor grote projecten, zoals een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken. Het fotoboek staand M met harde kaft is hierin geen uitzondering. Het maken van een fotoboek kan best een klus zijn. Immers, je bepaalt zelf welke indeling je maakt en wat de achtergrond wordt. Wanneer je geen tijd hebt om in één keer je fotoboek met harde kaft af te maken, kun je eenvoudig op een later tijdstip de software opstarten en verder gaan.

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Online software

Snel en eenvoudig:

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan.

Wij adviseren:

Je kunt de online software gebruiken voor het fotoboek met harde kaft. Echter adviseert Het Fotoalbum de online software bij een fotokalender maken of een fotoslinger maken.

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!


Specificaties

Verzendtijd5 werkdagen
Afmeting15x20 cm
OmslagHarde kaft
Papier200 grams zijdeglans papier
Minimum aantal pagina's24
Maximum aantal pagina's200
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
Extra opties:
* Extra pagina€0,15 per pagina
* Hoogglans€0,15 per pagina
* Foto op de omslag€2,50

 
Fotoboek staand M
5 (100%) 2 votes