Spiraal fotoalbum liggend XXL | 50x34 cm | Het FotoalbumSpiraal fotoalbum liggend XXL | 50x34 cm | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 2 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Vanaf: 27,-
 

Spiraal fotoalbum liggend XXL

Het spiraal fotoalbum liggend XXL leent zich uitstekend voor alle grote foto’s die een extra bijzonder plekje verdienen. Wil je jouw mooiste foto’s extra in de spotlight zetten? Ga dan voor dit spiraal fotoalbum.

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw spiraal fotoalbum? Dat kan! Ontdek hoe je jouw fotoalbum nog specialer kunt maken. Of ga naar de specificaties voor alle mogelijkheden.

Benieuwd hoe snel je jouw fotoalbum in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.


Maak jouw spiraal fotoalbum liggend XXL extra speciaal!


 

Hoogglans

spiraal fotoalbum hoogglans

Wil je een extra luxe uitstraling toevoegen aan jouw spiraal fotoalbum liggend XXL? Ga dan voor de hoogglans optie. Door hoogglans worden details in foto's meer benadrukt, omdat er meer diepte en contrast zichtbaar wordt.


Binding

Wat het spiraal fotoalbum liggend XXL uniek maakt, is de binding. Dit is namelijk een spiraalbinding. Bij dit fotoalbum met spiraalbinding kun je een keuze maken tussen diverse kleuren voor de voor- en achterkant.  

spiraalbinding

Kies de software en maak snel jouw eigen spiraal fotoalbum

Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw spiraal fotoalbum écht persoonlijk te maken. 

Wij adviseren:

Voor grote projecten, zoals een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken. Het spiraal fotoalbum liggend XXL is hierin geen uitzondering. Het maken van een spiraal fotoalbum kan best een klus zijn. Immers, je bepaalt zelf welke indeling je maakt en wat de achtergrond wordt. Wanneer je niet de tijd hebt om in één keer je fotoalbum af te maken, kun je eenvoudig op een later tijdstip de software opstarten en verder gaan.

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Online software

Snel en eenvoudig:

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan.

Wij adviseren:

Je kunt de online software gebruiken voor het spiraal fotoalbum. Echter adviseert Het Fotoalbum de online software bij een fotokalender maken of een fotoslinger maken.  

 

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben! 


Specificaties

Verzendtijd2 werkdagen
Afmeting50x34 cm
BindingSpiraalbinding
Papier250 grams zijdeglans papier
Minimum aantal pagina's24
Maximum aantal pagina's80
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
Extra opties:
* Extra pagina€0,70 per pagina
* Hoogglans€0,50 per pagina

 
Spiraal fotoalbum liggend XXL
4.6 (92.14%) 285 votes