Fotoboek met geur

1 april!

Helaas is het fotoboek met geur niets meer dan een 1 aprilgrap. 

Als je dit leest, je bent erin getrapt!

Het Fotoalbum komt met een primeur: fotoboeken met geur

Wij van Het Fotoalbum streven de missie na om jouw herinneringen tastbaar te maken. Na jarenlang onderzoek is het gelukt om deze missie nog meer kracht te geven: het toevoegen van geur aan jouw foto’s. Vanaf aanstaande dinsdag is het met de software mogelijk om bij het maken van een fotoboek een geur te selecteren die bij de betreffende pagina past.


Middels een geavanceerde nevel-techniek wordt er na het drukken van de foto’s een dun laagje aroma toegevoegd. Dit dunne laagje zorgt ervoor dat iedere pagina een unieke geur kan krijgen, zonder dat dit doordrukt naar andere pagina’s. Ook hoef je hierdoor niet bang te zijn voor een penetrante geur van jouw fotoboek. Je ruikt het alleen als je er je neus in steekt!

De kracht van geur

Met deze finishing touch van jouw fotoboek wil Het Fotoalbum op een innovatieve manier een bijdrage leveren aan het tastbaar maken van jouw herinneringen. “Een geur brengt zoveel emoties met zich mee” vertelt Richard Wijmans, directeur van Het Fotoalbum en moederbedrijf RW Online. “Natuurlijk helpen foto’s bij het ophalen van herinneringen van dat ene leuke feestje of die onvergetelijke vakantie. Maar denk eens aan de geur van vers gemaaid gras. Je waant je meteen in de lente- en zomerperiode en denkt terug aan de momenten dat jij als klein kind door de natuur aan het rennen was. Dit is de kracht van geur, waardoor het in onze ogen onlosmakelijk met herinneringen verbonden zit.”


Verschillende soorten geur

“Zoals gezegd is het vanaf aanstaande dinsdag mogelijk om tijdens het maakproces van jouw fotoboek aan te geven of, en zo ja welke geur je zou willen toevoegen aan de betreffende pagina’s” gaat Richard verder. “Omdat het om een nieuwe technologie gaat is het nu enkel nog mogelijk om uit een aantal standaard geuren te kiezen. In de toekomst willen we deze geuren uitbreiden, zodat jouw foodfoto met die heerlijke steak ook echt kan zorgen voor een rammelende maag.”

De geuren waar je nu uit kunt kiezen zijn: appeltaart, koffie, bloemen, zee, gemaaid gras en Zwitsal. Laat in een reactie op onze Instagram of Facebook weten welke geur jij hier graag aan toegevoegd zou willen hebben!   


Benieuwd naar onze andere producten?

Nieuwsgierig naar wat we nog meer te bieden hebben? Neem dan een kijkje tussen onze andere mooie producten!