Fotoboek platliggend

Een fotoboek met platliggende binding is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een fotoboek dat gemakkelijk open blijft liggen en perfect vlak opent op elke pagina. In tegenstelling tot traditionele fotoboeken, waar de pagina's bij de binding omhoog krullen, blijft een fotoboek met platliggende binding volledig plat liggen en worden afbeeldingen en tekst naadloos weergegeven zonder onderbrekingen. Dit maakt het perfect voor het weergeven van grotere afbeeldingen over twee pagina's of voor het ontwerpen van panoramische foto's. Bovendien zorgt de platliggende binding ervoor dat het fotoboek er mooi uitziet en gemakkelijk te bladeren is. Het is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en stijlvol fotoboek dat geschikt is voor elke gelegenheid.

Platliggend fotoboek liggend Large

Vanaf 30,-

Platliggend fotoboek staand Large

Vanaf 30,-

Platliggend fotoboek vierkant XL

Vanaf 50,-

Hoe maak je een platliggend fotoboek?

1. Kies voor online, of ga voor de offline software

Wil je jouw platliggend fotoboek online of met software maken? Je hebt de keuze uit ons online bewerkingsprogramma of onze fotoboeksoftware die beschikbaar is voor Mac en Windows. Ons online bewerkingsprogramma is perfect voor kleine en snelle projecten. Onze software biedt de meest geavanceerde creatieve mogelijkheden, perfect voor grotere projecten zoals een gedetailleerd jaarlijks fotoboek voor jouw gezin.

2. Kies een formaat

Bij HetFotoalbum.nl kun je uit verschillende formaten kiezen. Kies het formaat dat het beste bij jouw nieuwe platliggend fotoboek past. Onze fotoboekformaten variëren van groot tot extra groot en zijn vierkantstaand of liggend uitgevoerd.

3. Selecteer en upload je foto's

Selecteer en upload je favoriete foto's om een platliggend fotoboek te maken dat gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert.

4. Ga creatief aan de slag!

Zodra je al je foto's hebt geüpload, is het tijd om creatief aan de slag te gaan met lay-outs, kleurrijke achtergronden, clipart en bijschriften. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je mooiste platliggend fotoboek ooit.

5. Bestel je fotoboek

Als je tevreden bent met het ontwerp, kun je jouw platliggend fotoboek online bestellen. Voor je het bestelproces afrondt, kun je nog de laatste puntjes op de 'i' zetten om je album een extra premium uitstraling te geven. Wat dacht je van hoogglans papier? Met onze glanzende fotopapier komen de kleuren van je foto's nog beter tot hun recht. Je kunt hetzelfde ontwerp ook in verschillende formaten bestellen. Perfect als cadeau voor vrienden en familie. Bestel je platliggend fotoalbum online en wacht tot het boek op de deurmat valt.

Papiersoorten

De fotoboeken van Het Fotoalbum hebben twee soorten papier: 200 grams zijdeglans en 250 grams zijdeglans papier. Het papier dat gebruikt wordt voor de fotoboeken is met zorg geselecteerd en past het beste bij het type binding. Voor het fotohoogglans-verzamelalbum-vierkant-lboek met harde kaft en het softcover fotoboek wordt het 200 grams zijdeglans papier gebruikt. Dikker papier is niet nodig bij deze typen. Daarentegen wordt bij het spiraal fotoalbum gebruik gemaakt van het 250 grams papier. Zo blijft het papier onbeschadigd, ondanks de spiraalbinding. Het verzamelalbum is wat betreft papiersoorten een vreemde eend in de bijt. 


Voor het verzamelalbum vierkant M en vierkant L exclusive wordt gebruik gemaakt van 250 grams papier. Maar het papier van het verzamelalbum vierkant L bestaat uit 200 grams zijdeglans papier, omdat de binding het papier niet beschadigt.

Voor een extra luxe uitstraling kun je kiezen voor hoogglans. Dit is een extra laag op het papier die meer glanst dan bijvoorbeeld zijdeglans papier. Je kunt de hoogglans-optie toepassen op alle fotoboeken van Het Fotoalbum.

Wat is een platliggend fotoboek?

Een fotoboek met een platliggende binding is een type fotoboek waarbij de pagina's plat open blijven liggen wanneer het boek geopend is. Dit is mogelijk dankzij een speciale bindtechniek waarbij de pagina's vlak aan de rug van het boek zijn bevestigd. Hierdoor kunnen foto's en afbeeldingen zonder vervorming over twee pagina's worden afgedrukt, wat zorgt voor een naadloze en professionele uitstraling van het fotoboek.


De platliggende binding is een populaire optie voor fotoboeken omdat het ideaal is voor het afdrukken van foto's die over twee pagina's lopen, zoals landschappen, portretten en andere grote afbeeldingen. Het zorgt ook voor een prettige gebruikservaring bij het bekijken van het fotoboek, omdat de pagina's vlak blijven liggen en het dus niet nodig is om het boek plat te drukken om alle details te kunnen zien.


Maak jouw fotoboek gemakkelijk doormiddel van onze handleiding

Handleiding offline software

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboeken samenstellen. Om u te helpen bij het samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van HetFotoalbum.