Fotoboek platliggend

Een fotoboek met platliggende binding is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een fotoboek dat gemakkelijk open blijft liggen en perfect vlak opent op elke pagina. In tegenstelling tot traditionele fotoboeken, waar de pagina's bij de binding omhoog krullen, blijft een fotoboek met platliggende binding volledig plat liggen en worden afbeeldingen en tekst naadloos weergegeven zonder onderbrekingen. Dit maakt het perfect voor het weergeven van grotere afbeeldingen over twee pagina's of voor het ontwerpen van panoramische foto's. Bovendien zorgt de platliggende binding ervoor dat het fotoboek er mooi uitziet en gemakkelijk te bladeren is. Het is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam en stijlvol fotoboek dat geschikt is voor elke gelegenheid.

Platliggend fotoboek liggend Large

Vanaf 30,-

Platliggend fotoboek staand Large

Vanaf 30,-

Platliggend fotoboek vierkant XL

Vanaf 50,-

H0e maak je een fotoboek?

1. Selecteer het gewenste fotoboek en open deze in de online/offline software.

2. Maak gebruik van het eenvoudige drag-and-drop systeem om jouw foto's te plaatsen.

3. Schrijf teksten op de pagina's om jouw fotoboek nog persoonlijker te maken

4. Kies een achtergrond uit de software of voeg zelf jouw eigen achtergrond toe.

5. Plaats het fotoboek in je winkelmandje en klik op verzenden.


Papiersoorten

De fotoboeken van Het Fotoalbum hebben twee soorten papier: 200 grams zijdeglans en 250 grams zijdeglans papier. Het papier dat gebruikt wordt voor de fotoboeken is met zorg geselecteerd en past het beste bij het type binding. Voor het fotohoogglans-verzamelalbum-vierkant-lboek met harde kaft en het softcover fotoboek wordt het 200 grams zijdeglans papier gebruikt. Dikker papier is niet nodig bij deze typen. Daarentegen wordt bij het spiraal fotoalbum gebruik gemaakt van het 250 grams papier. Zo blijft het papier onbeschadigd, ondanks de spiraalbinding. Het verzamelalbum is wat betreft papiersoorten een vreemde eend in de bijt. 


Voor het verzamelalbum vierkant M en vierkant L exclusive wordt gebruik gemaakt van 250 grams papier. Maar het papier van het verzamelalbum vierkant L bestaat uit 200 grams zijdeglans papier, omdat de binding het papier niet beschadigt.

Voor een extra luxe uitstraling kun je kiezen voor hoogglans. Dit is een extra laag op het papier die meer glanst dan bijvoorbeeld zijdeglans papier. Je kunt de hoogglans-optie toepassen op alle fotoboeken van Het Fotoalbum.

Wat is een platliggend fotoboek?

Een fotoboek met een platliggende binding is een type fotoboek waarbij de pagina's plat open blijven liggen wanneer het boek geopend is. Dit is mogelijk dankzij een speciale bindtechniek waarbij de pagina's vlak aan de rug van het boek zijn bevestigd. Hierdoor kunnen foto's en afbeeldingen zonder vervorming over twee pagina's worden afgedrukt, wat zorgt voor een naadloze en professionele uitstraling van het fotoboek.


De platliggende binding is een populaire optie voor fotoboeken omdat het ideaal is voor het afdrukken van foto's die over twee pagina's lopen, zoals landschappen, portretten en andere grote afbeeldingen. Het zorgt ook voor een prettige gebruikservaring bij het bekijken van het fotoboek, omdat de pagina's vlak blijven liggen en het dus niet nodig is om het boek plat te drukken om alle details te kunnen zien.


Maak jouw fotoboek gemakkelijk doormiddel van onze handleiding

Handleiding offline software

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboeken samenstellen. Om u te helpen bij het samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van HetFotoalbum.