Bureaukalender maken voor slechts €7,- | Het FotoalbumBureaukalender maken voor slechts €7,- | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 3 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Voor: 7,-
 

Bureaukalender

De bureaukalender is een van de weinige kalenders die je niet hoeft op te hangen. Je kunt deze kalender neerzetten en dat is direct waaraan het zijn naam te danken heeft. Op kantoor of thuis, voor beide is de kalender geschikt. Maar wil je jouw werkplek iets van thuis meegeven? Dan is de bureauplanner jouw beste vriend. Voeg foto’s toe van het gezin en jullie favoriete vakantie. Zo heb je altijd iets leuks om naar te kijken op het werk.

Voor bedrijven is deze kalender geschikt als relatiegeschenk of voor marketing-doeleinden. Personaliseer de bureaukalender zodat het helemaal past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Benieuwd hoe snel je jouw bureaukalender in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.Bureaukalender maken met foto’s

Een bureauplanner maken met foto’s is een van de meest populaire producten die gemaakt worden voor op kantoor. De kalender met jouw eigen foto’s geeft een persoonlijk tintje aan jouw werkomgeving. Veel mensen die op kantoor werken hebben een kalender nodig om te kijken welke datum in welke week valt. Dit is nu nog leuker met een eigen bureauplanner waar jouw eigen foto’s op staan.


Elke maand een toepasselijke foto

Bij de bureaukalender kun je voor elke maand een toepasselijke foto selecteren die bij de maand hoort. Denk bijvoorbeeld aan de maand december waarin de meeste feestdagen vallen. Bij deze maand kun je bijvoorbeeld leuke foto’s van het gezin plaatsen. Maanden zoals juni, juli en augustus zijn leuk om foto’s te plaatsen van de vakanties die je hebt meegemaakt in het afgelopen jaar. Een kalender met jouw eigen foto’s zorgt ervoor dat je jouw mooiste momenten van het afgelopen jaar herbeleefd op het werk.


Stel zelf jouw bureaukalender in

Met de software van Het Fotoalbum kun je zelf bepalen wanneer jouw kalender begint. Dit kan in januari zijn, maar bijvoorbeeld ook in juli. Dit kan handig zijn als je werkt met een gebroken boekjaar. Hierdoor loopt de kalender gelijk met het boekjaar waardoor het makkelijk door te rekenen is.


Bureaukalender maken voor bedrijven

Bedrijven die een kalender willen maken, kunnen naast het plaatsen van een grote foto aan de linkerkant ook het logo rechtsonder plaatsen. Hierdoor heb je een mooie, unieke kalender die extra opvalt bij jouw klanten. Indien je meer dan 10 bureaukalenders wilt bestellen, neem dan contact op via het contactformulier zodat wij een passende aanbieding kunnen sturen.


Download de software en maak snel jouw eigen bureaukalender

Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. 

Wij adviseren:

Voor de bureaukalender is alleen de offline software beschikbaar. Download het dus snel en ga direct aan de slag met jouw gepersonaliseerde bureaukalender. Speciaal voor jou en je gezin.

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben! 


Specificaties

Verzendtijd3 werkdagen
Afmeting11x30 cm
Papier200 grams zijdeglans papier
Verzendkosten€3,95

 
Bureaukalender
4.6 (92.5%) 24 votes