HARDCOVER FOTOBOEK 

LIGGEND M

             20 cm           

Breedte

                   15 cm              

Lengte

24 tot 200 pagina's

24 pagina's inclusief

Harde kaft

Fotoboek met stevige omslag

Vanaf 18,-

Begin nu

HARDCOVER FOTOBOEK LIGGEND M

Een liggend fotoboek is, zoals de naam al doet vermoeden, uitermate geschikt voor liggende afbeeldingen. Maar geen nood, ook vierkante en staande foto's kan dit formaat prima aan. Door het handige formaat is dit fotoboek een ideaal pronkstuk om overal mee naartoe te nemen.

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw fotoboek? Dat kan! Ontdek hoe je jouw fotoboek nog specialer kunt maken. Of ga naar de specificaties voor alle mogelijkheden.

Benieuwd hoe snel je jouw fotoboek in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.

Begin nu!

MAAK JOUW FOTOBOEK EXTRA SPECIAAL

HOOGGLANS

Wil je een extra luxe uitstraling gevenaan jouw fotoboek liggend M? Ga dan voor een afwerking met hoogglans. Door deze optie te gebruiken worden details in foto's meer benadrukt, omdat er meer diepte en contrast zichtbaar wordt.

BINDING

De binding van het fotoboek liggend M is hard gebonden. Dit geeft het fotoboek een extra luxe uitstraling, net als die van een echt boek. De lijm die gebruikt wordt voor deze binding heeft 24 uur de tijd nodig om goed te drogen. Wanneer het eenmaal goed gedroogd is, wordt het fotoboek naar jou toegestuurd.

OMSLAG

De omslag van het fotoboek liggend M bestaat uit een harde kaft. In tegenstelling tot een fotoalbum die een spiraalbinding heeft. Door de harde kaft wordt de gelijkenis tussen jouw fotoboek liggend M en een gewoon boek zeer treffend.

MAAK JOUW FOTOBOEK GEMAKKELIJK DOORMIDDEL VAN ONZE HANDLEIDING

HANDLEIDING OFFLINE SOFTWARE

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboeken samenstellen. Om uw te helpen bij samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van hetfotoalbum.

Binnen 5 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 5 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van Nederland

Al jouw fotoproducten voor de beste prijs van Nederland,

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.

Wil jij inspiratie op doen?

Dat het maken van je foto's enige creativiteit vraagt weten we. Daarom hebben wij een plek waar jij geïnspireerd kan raken. Heb jij nog veel foto's online zonder bestemming? Wil je weten hoe je de mooiste foto's kan maken? Of wil jij weten hoe je een fotoboek het beste in kan richten?


Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw spiraal fotoalbum écht persoonlijk te maken.


Wij adviseren:

Voor grote projecten, zoals een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken. Het fotoalbum liggend M met harde kaft is hierin geen uitzondering. Het maken van een spiraal fotoalbum kan best een klus zijn. Immers, je bepaalt zelf welke indeling je maakt en wat de achtergrond wordt. Wanneer je niet de tijd hebt om in één keer je fotoalbum af te maken, kun je eenvoudig op een later tijdstip de software opstarten en verder gaan.


Begin nu

Begin nu


Online software

Snel en eenvoudig: 

 De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan. 


  Wij adviseren: 

Je kunt de online software gebruiken voor een fotoalbum met harde kaft. Echter adviseert Het Fotoalbum de online software bij een fotokalender maken of een fotoslinger maken.

Begin nu!

Andere bekeken ook

Hardcover fotoboek liggend L

28x21 cm

22,-

Hardcover fotoboek liggend XL

33x24 cm

26,-

Spiraal fotoboek liggend M

24x16 cm

11,-


Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!

Specificaties

Verzendtijd2 werkdagen
Afmeting20x15cm
OmslagHarde kaft
Papier200 grams zijdeglans papier
Minimum aantal pagina's24
Maximum aantal pagina's200
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
Extra opties:* Extra pagina:€0,35 per pagina
* Hoogglans:€0,30 per pagina
Ga terug naar alle maten