HARDCOVER FOTOBOEK PREMIUM LIGGEND LARGE

             30 cm          

Breedte

                 21 cm                 

Lengte

24 tot 160 pagina's

24 pagina's inclusief

Harde kaft

Fotoboek met stevige omslag

Vanaf 30,-

(incl. btw)

Begin nu

HARDCOVER FOTOBOEK PREMIUM LIGGEND LARGE

Wil je jouw herinneringen echt blijvend maken? Het fotoboek premium large maakt dit mogelijk. Verzamel alle foto's en vereeuwig jouw herinneringen!

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw fotoboek? Dat kan! Ontdek hoe je jouw fotoboek nog specialer kunt maken. Of ga naar de specificaties voor alle mogelijkheden.

Benieuwd hoe snel je jouw fotoboek in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.Begin nu!

MAAK JOUW FOTOBOEK EXTRA SPECIAAL

HOOGGLANS

Wil je een extra luxe uitstraling toevoegen aan jouw fotoboek premium large? Ga dan voor de hoogglans optie. Door hoogglans worden details in foto's meer benadrukt, omdat er meer diepte en contrast zichtbaar wordt.

BINDING

Dit fotoboek is een hard gebonden fotoboek. De pagina's worden ingebonden met een speciaal soort papier gemaakt. Dit is de sterkst verkrijgbare binding. Daarna wordt het boek, zoals wij dat noemen, in de band gehangen.

OMSLAG

De omslag van jouw fotoboek premium large bestaat uit een harde kaft. In tegenstelling tot een fotoalbum, die een spiraalbinding heeft. Door de harde kaft wordt de gelijkenis tussen jouw fotoboek en een gewoon boek zeer treffend.

Binnen 5 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 5 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van Nederland

Al jouw fotoproducten voor de beste prijs van Nederland.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.

Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw spiraal fotoalbum écht persoonlijk te maken.


Wij adviseren:

Voor grote projecten, zoals een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken. Het fotoalbum liggend L met harde kaft is hierin geen uitzondering. Het maken van een spiraal fotoalbum kan best een klus zijn. Immers, je bepaalt zelf welke indeling je maakt en wat de achtergrond wordt. Wanneer je niet de tijd hebt om in één keer je fotoalbum af te maken, kun je eenvoudig op een later tijdstip de software opstarten en verder gaan.


Begin nu

Begin nu

Online software

Snel en eenvoudig: 

 De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan. 


  Wij adviseren: 

Je kunt de online software gebruiken voor een fotoalbum met harde kaft. Echter adviseert Het Fotoalbum de online software bij een fotokalender maken of een fotoslinger maken.

Begin nu!

Andere bekeken ook

Hardcover fotoboek liggend XL

33x24 cm

26,-

Hardcover fotoboek staand L

21x28 cm

22,-

Spiraal fotoboek liggend L

30x21 cm

17,-

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!

Specificaties


Verzendtijd5 werkdagen
Afmeting28x21cm
OmslagHarde kaft
Papier200 grams zijdeglans papier
Minimum aantal pagina's24
Maximum aantal pagina's160
Verzendkosten (NL & BE)€5,75
* Extra pagina€0,70 per pagina
* Hoogglans€0,45 per pagina
* Foto op de omslag€4,50