HARDCOVER FOTOBOEK STAAND L LEAFLET

             21 cm           

Breedte

                   28 cm              

Lengte

24 tot 200 pagina's

24 pagina's inclusief

Harde kaft

Fotoboek met stevige omslag

Vanaf 30,-

Begin nu

HARDCOVER FOTOBOEK STAAND L LEAFLET

Fotoboek L, nu met platliggende pagina's is een echt A4 boekenkast formaat, plaats je eigen foto op het omslag en op de rug een jaartal of tekst die je wenst. Wanneer je meerdere van deze staande fotoboeken in de boekenkast plaatst zie je direct op de rugtekst waar elk fotoboek over gaat. Klik op de "Begin hier" om aan je fotoboek L te beginnen.

MAAK JOUW FOTOBOEK EXTRA SPECIAAL

HOOGGLANS

Wil je een extra luxe uitstraling gevenaan jouw fotoboek staand L leaflet? Ga dan voor een afwerking met hoogglans. Door deze optie te gebruiken worden details in foto's meer benadrukt, omdat er meer diepte en contrast zichtbaar wordt.

BINDING

De binding van het fotoboek staand L leaflet is hard gebonden. Dit geeft het fotoboek een extra luxe uitstraling, net als die van een echt boek. De lijm die gebruikt wordt voor deze binding heeft 24 uur de tijd nodig om goed te drogen. Wanneer het eenmaal goed gedroogd is, wordt het fotoboek naar jou toegestuurd.

OMSLAG

De omslag van het fotoboek staand L leaflet bestaat uit een harde kaft. In tegenstelling tot een fotoalbum die een spiraalbinding heeft. Door de harde kaft wordt de gelijkenis tussen jouw fotoboek staand L leaflet en een gewoon boek zeer treffend.

Maak jouw fotoboek gemakkelijk doormiddel van onze handleiding

HANDLEIDING OFFLINE SOFTWARE

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van HetFotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboeken samenstellen. Om uw te helpen bij het samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van HetFotoalbum.

Binnen 5 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 5 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van Nederland

Al jouw fotoproducten voor de beste prijs van Nederland,

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.


Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw spiraal fotoalbum écht persoonlijk te maken.


Wij adviseren:

Voor grote projecten, zoals een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken. Het fotoalbum liggend M met harde kaft is hierin geen uitzondering. Het maken van een spiraal fotoalbum kan best een klus zijn. Immers, je bepaalt zelf welke indeling je maakt en wat de achtergrond wordt. Wanneer je niet de tijd hebt om in één keer je fotoalbum af te maken, kun je eenvoudig op een later tijdstip de software opstarten en verder gaan.


Begin nu

Begin nu


Online software

Snel en eenvoudig: 

 De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan. 


  Wij adviseren: 

Je kunt de online software gebruiken voor een fotoalbum met harde kaft. Echter adviseert Het Fotoalbum de online software bij een fotokalender maken of een fotoslinger maken.

Begin nu!


Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!

Specificaties

Verzendtijd5 werkdagen
Afmeting28x21cm
OmslagHarde kaft
Papier200 grams zijdeglans papier
Minimum aantal pagina's24
Maximum aantal pagina's200
Verzendkosten (NL & BE)€5,75
Extra opties:* Extra pagina:€1,00 per pagina
* Hoogglans:€0,45 per pagina