Instructies iBOOD-actie

De bij iBOOD aangekochte voucher is voorzien van een unieke kortingscode, en kan worden gebruikt voor het maken van een Staand / Liggend Fotoboek L (110 pagina's). De code kan worden verzilverd tijdens het bestelproces.

Ga naar uitleg

Hoe werkt het?

Een aantal eenvoudige stappen voor het maken van een fotoboek:

> Download de offline software of maak het boek online
> Selecteer het product Fotoboeken › Hardcover fotoboek › Liggend A4 Large of Fotoboeken › Hardcover fotoboek › Staand A4 Large > Maak het fotoboek op met foto's en teksten> Plaats een bestelling door op de Winkelwagen te klikken
> Maak een account aan en volg de stappen op het scherm
> Vul in de laatste stap van het bestelproces de code in welke start met HFAIB en klik op Toepassen om de korting te verrekenen

> Plaats de bestelling, deze wordt binnen 4-5 werkdagen verzonden

Extra opties:
Meer pagina's & coating


Het fotoboek nog mooier maken? Dat kan! Zo kun je voor 40 cent per pagina het boek aanvullen met meer pagina's (maximaal 200). Ook kun je kiezen voor een afwerking met hoogglans coating voor 40 cent per pagina.

Levering:

Alles over de levertijd en verzending
Bij het plaatsen van een bestelling kan worden gekozen voor bezorging (€5,75 in NL&BE), maar ook is het mogelijk de bestelling bij HetFotoalbum.nl af te halen (Almere, Flevoland). De levertijd is 4-5 werkdagen na ontvangst van de bestelling.

Actievoorwaarden:

Uitleg over de geldigheid en het inwisselen van de code


De aangekochte iBOOD-voucher is voorzien van een unieke kortingscode welke bij HetFotoalbum.nl is te verzilveren. De kortingscode is geldig op het product Staand/Liggend Fotoboek L en heeft een winkelwaarde van €57,40 (110 pagina's). Verzendkosten zijn niet inbegrepen. Eventueel prijsverschil van extra opties kan samen met de verzendkosten online worden afgerekend.


De kortingscode kan tijdens het bestelproces worden ingevuld waar staat Kortingscode en worden geactiveerd door op Toepassen te klikken. De korting wordt direct verrekend. Per code is een aparte bestelling vereist en een code kan slechts eenmaal per bestelling worden verzilverd. Er is geen sprake van resterende waarde of recht op restitutie van (een deel van) de waarde van de code. De korting kan niet met terugwerkende kracht worden verrekend op reeds geplaatste bestellingen en de code is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingscodes.

FAQ

Heb je een vraag? Check dan de FAQ hieronder. Staat je antwoord hier niet bij? Neem dan contact op: support@hetfotoalbum.nl

iBOOD-FAQ

Hoelang is de verzendtijd?

Al onze producten worden verzonden binnen 5 werkdagen.

Is het mogelijk om via www.hetfotoalbum.nl zelf extra pagina’s toe te voegen (tegen betaling), aangezien deze boeken normaal tot 200 pagina’s dik zijn?

Het is mogelijk om tot 200 pagina’s dik te gaan. Bij de liggende variant is het zelfs mogelijk om tot 400 pagina’s dik te gaan. Extra pagina's kosten 0,40 euro per pagina.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn €5,75 voor Nederland en België.

Wanneer krijg je de vouchercode?

Deze wordt binnen enkele dagen verstuurd.

Voor welke platformen is de software beschikbaar?

Deze is beschikbaar voor Windows en Mac

Als ik een boek maak dat minder dan 110 pagina’s heeft, kan ik dan het resterende bedrag van de voucher gebruiken voor opties zoals hoogglanspapier (€ 0,50) of foto's op de kaft (€ 2,50) e.d.?

Ja dit is mogelijk voor alle opties exclusief de verzendkosten.

Is het mogelijk om de optie ‘platliggend’ te kiezen (tegen bijbetaling)?

Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Kun je een voucher gebruiken en twee boeken van 50 pagina’s bestellen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk.

Is het mogelijk om het boek af te halen en zo geen verzendkosten te betalen?

Ja, dat is mogelijk. Er is een afhaalloket in Almere.

Hoelang is mijn voucher geldig?

Na aanschaf van de voucher heb je 6 maanden om hem te verzilveren.

Kan ik meerdere vouchers tegelijk inleveren?

Nee, helaas kun je per bestelling 1 voucher inleveren. Mocht je meerdere iBOOD codes hebben dan dien je voor elk boek een aparte bestelling te plaatsen. Het is niet mogelijk om die samen te voegen.

MAAK JOUW FOTOBOEK GEMAKKELIJK DOORMIDDEL VAN ONZE HANDLEIDING

HANDLEIDING OFFLINE SOFTWARE

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboeken samenstellen. Om uw te helpen bij samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van hetfotoalbum.