Maak 'm dik! | Het FotoalbumMaak 'm dik! | Het Fotoalbum
92% van onze klanten beveelt ons aan!
Beoordeling:   ( 8.6/10 )

Maak ‘m dik!

Het is weer tijd voor Maak 'm dik! Met deze terugkerende actie van Het Fotoalbum laat je jouw fotoboek maken met zoveel pagina's als je wilt. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je tijdens het afrekenen niet voor verrassingen te staan. Je kunt een fotoboek maken met 120, 160 of 200 pagina's nu al vanaf €30,-! Hoe het werkt? Dat lees je hier!

maak 'm dik

Stap 1: kies jouw fotoboek

De Maak 'm dik-actie geldt alleen voor alle hardcover fotoboeken staand of liggend in de formaten L of XL. Zorg dus dat je het juiste fotoboek kiest! De volgende fotoboeken doen mee aan de actie:

Fotoboek liggend L

Fotoboek staand L

Fotoboek liggend XL

Fotoboek staand XL

Stap 2: kies het aantal pagina's

Als je meedoet aan de Maak 'm dik-actie kun je kiezen uit een drietal aantal pagina's voor een vaste prijs. Je kunt dus zelf bepalen of je wilt dat jouw fotoboek 120, 160 of 200 pagina's heeft. Bij elk aantal pagina's hoort een eigen kortingscode. De kortingscodes zijn als volgt:

120 pagina's voor €30,- = HFA182DIK120
160 pagina's voor €35,- = HFA182DIK160
200 pagina's voor €40,- = HFA182DIK200

Stap 3: ontwerp jouw fotoboek

Nadat je jouw fotoboek en het aantal pagina's hebt gekozen kun je beginnen met het ontwerpen van jouw fotoboek. Dit kun je doen in onze offline software. Je kunt je boek dan vullen tot het aantal pagina's dat je hebt gekozen en vervolgens afrekenen met de kortingscode die daarbij hoort! De prijs van het product zal dan worden aangepast naar de actie-prijs. 

 


Disclaimer

  • Actieprijs is exclusief hoogglans optie
  • Actieprijs is exclusief een foto op de omslag
  • Actieprijs is geldig t/m 31/12/2018
  • Actieprijs is alleen geldig op geselecteerde fotoboeken
  • Actieprijs is exclusief verzendkosten

 
Maak ‘m dik!
4.6 (92%) 10 votes