Fotoboek vierkant L zachte kaft | 21x21 cm | Het Fotoalbum
arrow_drop_up arrow_drop_down

SOFTCOVER FOTOBOEK 

VIERKANT L

21 CM

Breedte

21 CM

Lengte

24 tot 200 pagina's

24 pagina's inclusief

Zachte kaft

Stevige omslag

Vanaf 10,-

Begin nu

SOFTCOVER FOTOBOEK VIERKANT LARGE

Niet te groot en niet te klein. Oftewel, het softcover fotoboek vierkant L heeft het perfecte formaat. Door de zachte kaft blijft het gewicht beperkt, waardoor je het fotoboek overal mee naartoe kunt nemen. Wil je met jaloersmakende vakantiefoto’s pronken op je werk? Dan zit je met het softcover fotoboek L zeker goed.

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw fotoboek? Dat kan! Ontdek hoe je jouw fotoboek nog specialer kunt maken. Of ga naar de specificaties voor alle mogelijkheden.

Benieuwd hoe snel je jouw fotoboek in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.

Begin nu!

MAAK JOUW FOTOBOEK EXTRA SPECIAAL

HOOGGLANS

Wil je een extra luxe uitstraling toevoegen aan jouw fotoboek vierkant L? Ga dan voor de hoogglans optie. Door hoogglans worden details in foto's meer benadrukt, omdat er meer diepte en contrast zichtbaar wordt.

OMSLAG

De omslag van jouw softcover fotoboek vierkant L bestaat uit een zachte kaft. Hierdoor krijgt jouw softcover fotoboek een uitstraling die te vergelijken is met een glossy magazine. Dit type omslag maakt het uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden, maar ook voor privégebruik is het een prima omslag. 

Binnen 5 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 5 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van NL!

Door hoge oplages en efficientie zijn wij de goedkoopste.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.

Wil jij inspiratie op doen?

Dat het maken van je foto's enige creativiteit vraagt weten we. Daarom hebben wij een plek waar jij geïnspireerd kan raken. Heb jij nog veel foto's online zonder bestemming? Wil je weten hoe je de mooiste foto's kan maken? Of wil jij weten hoe je een fotoboek het beste in kan richten?

Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw spiraal fotoalbum écht persoonlijk te maken.


Wij adviseren:

Voor grote projecten, zoals een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken. Het fotoboek vietkant L met zachte kaft is hierin geen uitzondering. Het maken van een spiraal fotoalbum kan best een klus zijn. Immers, je bepaalt zelf welke indeling je maakt en wat de achtergrond wordt. Wanneer je niet de tijd hebt om in één keer je fotoalbum af te maken, kun je eenvoudig op een later tijdstip de software opstarten en verder gaan.


Online software

Snel en eenvoudig: 

 De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan. 


  Wij adviseren: 

Je kunt de online software gebruiken voor een fotoalbum met zachte kaft. Echter adviseert Het Fotoalbum de online software bij een fotokalender maken of een fotoslinger maken.


Andere bekeken ook

Softcover fotoboek vierkant XL

30x30 cm

18,-

Softcover fotoboek staand L

21x28 cm

10,-

Hardcover fotoboek vierkant L

21x21 cm

16,-

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!

Specificaties

Verzendtijd5 werkdagen
Afmeting21x21cm
OmslagZachte kaft
Papier200 grams zijdeglans papier
Minimum aantal pagina's24
Maximum aantal pagina's200
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
* Extra pagina€0,30 per pagina
* Hoogglans€0,25 per pagina
* Foto op de omslag€2,50
Ga terug naar alle maten


Wij maken gebruik van cookies