SOFTCOVER FOTOBOEK 

VIERKANT XL

              30 cm          

Breedte

                     30 cm                      

Lengte

24 tot 200 pagina's

24 pagina's inclusief

Zachte kaft

Fotoboek met een flexibele omslag

Vanaf 25,-

Begin nu

SOFTCOVER FOTOBOEK VIERKANT XL

Wil jij een groot en indrukwekkend fotoboek maken voor een fijn prijsje? Dan ligt jouw voorkeur wellicht bij het softcover fotoboek vierkant XL. Door de zachte kaft blijven de kosten lager, maar de kwaliteit blijft gelijk. Dit type fotoboek heeft een uitstraling van een glossy magazine waardoor het geschikt is voor bijvoorbeeld vakantiefoto’s.

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw fotoboek? Dat kan! Ontdek hoe je jouw fotoboek nog specialer kunt maken. Of ga naar de specificaties voor alle mogelijkheden.

Benieuwd hoe snel je jouw fotoboek in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.

Begin nu!

MAAK JOUW FOTOBOEK EXTRA SPECIAAL

HOOGGLANS

Wil je een extra luxe uitstraling toevoegen aan jouw softcover fotoboek vierkant XL? Ga dan voor de hoogglans optie. Door hoogglans worden details in foto's meer benadrukt, omdat er meer diepte en contrast zichtbaar wordt.

OMSLAG

De omslag van jouw softcover fotoboek vierkant XL bestaat uit een zachte kaft. Hierdoor krijgt het fotoboek een uitstraling die te vergelijken is met een glossy magazine. Dit type omslag maakt het uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden, maar ook voor privégebruik is het een prima omslag. 

Binnen 5 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 5 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van Nederland

Al jouw fotoproducten voor de beste prijs van Nederland.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.


Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw spiraal fotoalbum écht persoonlijk te maken.


Wij adviseren:

Voor grote projecten, zoals een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken. Het fotoboek vietkant XL met zachte kaft is hierin geen uitzondering. Het maken van een spiraal fotoalbum kan best een klus zijn. Immers, je bepaalt zelf welke indeling je maakt en wat de achtergrond wordt. Wanneer je niet de tijd hebt om in één keer je fotoalbum af te maken, kun je eenvoudig op een later tijdstip de software opstarten en verder gaan.


Begin nu

Begin nu

Online software

Snel en eenvoudig: 

 De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan. 


  Wij adviseren: 

Je kunt de online software gebruiken voor een fotoalbum met zachte kaft. Echter adviseert Het Fotoalbum de online software bij een fotokalender maken of een fotoslinger maken.


Begin nu!


Andere bekeken ook

Softcover fotoboek vierkant L

21x21 cm

16,-

Hardcover fotoboek vierkant XL

30x30 cm

35,-

Spiraal fotoboek vierkant L

21x21 cm

18,-

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!

Specificaties

Verzendtijd 5 werkdagen
Afmeting 30x30cm
Omslag Zachte kaft
Papier 200 grams zijdeglans papier
Minimum aantal pagina's 24
Maximum aantal pagina's 200
Verzendkosten (NL & BE) €6,95
* Extra pagina €0,60 per pagina
* Hoogglans €0,75 per pagina
* Foto op de omslag €2,50
Ga terug naar alle maten