SPIRAAL FOTOBOEK 

LIGGEND XS

            12 cm            

Breedte

                        8 cm                        

Lengte

24 tot 80 pagina's

24 pagina's inclusief

Kies de omslag die bij je past

Kies uit 9 verschillende kleuren

Vanaf 5,-

(incl. btw)

Begin 

nu

SPIRAAL FOTOBOEK LIGGEND XS

Een liggend fotoboek is, zoals de naam al doet vermoeden, uitermate geschikt voor liggende afbeeldingen. Maar geen nood, ook vierkante en staande foto's kan dit formaat prima aan. Door het handige formaat is dit fotoboek een ideaal pronkstuk om overal mee naartoe te nemen.

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw fotoboek? Dat kan! Ontdek hoe je jouw fotoboek nog specialer kunt maken. Of ga naar de specificaties voor alle mogelijkheden.

Benieuwd hoe snel je jouw fotoboek in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.

Begin nu

MAAK JOUW FOTOBOEK EXTRA SPECIAAL

HOOGGLANS

Wil je een extra luxe uitstraling toevoegen aan jouw fotoboek liggend XS. Ga dan voor de hoogglans optie. Door hoogglans worden details in foto's meer benadrukt, omdat er meer diepte en contrast zichtbaar wordt.

BINDING

Wat het spiraal fotoalbum liggend XS uniek maakt, is de binding. Dit is namelijk een spiraalbinding. Bij dit fotoalbum met spiraalbinding kun je een keuze maken tussen diverse kleuren voor de voor- en achterkant.  

OMSLAG

Om jouw spiraal fotoalbum liggend XS echt speciaal te maken, kun je zelf de kleur van de omslag kiezen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies de kleur die past bij de stijl van de rest van het fotoalbum of ga voor een transparante omslag. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw spiraal fotoalbum nóg persoonlijker te maken. 

Binnen 2 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 2 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van Nederland

Al jouw fotoproducten voor de beste prijs van Nederland.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.

Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw spiraal fotoalbum écht persoonlijk te maken.


Wij adviseren:

Voor grote projecten, zoals een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken. Het spiraal fotoalbum liggend XS is hierin geen uitzondering. Het maken van een spiraal fotoalbum kan best een klus zijn. Immers, je bepaalt zelf welke indeling je maakt en wat de achtergrond wordt. Wanneer je niet de tijd hebt om in één keer je fotoalbum af te maken, kun je eenvoudig op een later tijdstip de software opstarten en verder gaan.


Begin nu

Begin nu

Online software


Snel en eenvoudig:

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan.


Wij adviseren:

Je kunt de online software gebruiken voor het spiraal fotoalbum. Echter adviseert Het Fotoalbum de online software bij een fotokalender maken of een fotoslinger maken.
Begin nu!

Andere bekeken ook

Spiraalbinding liggend maat S

16x12 cm

8,-

Spiraalbinding liggend maat M

24x16 cm

12,-

Softcover liggend maat M

20x15 cm

12,-

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!

Specificaties

Verzendtijd5 werkdagen
Afmeting12x8 cm
BindingSpiraalbinding
Papier250 grams zijdeglans papier
Minimum aantal pagina's24
Maximum aantal pagina's80
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
Extra opties:* Extra pagina:€0,15 per pagina
* Hoogglans:€0,15 per pagina
Ga terug naar alle maten