SPIRAAL FOTOBOEK 

VIERKANT L

           21 cm            

Breedte

                      21 cm                        

Lengte

24 tot 80 pagina's

24 pagina's inclusief

Kies de omslag die bij je past

Keuze uit 9 verschillende kleuren

Vanaf 18,-

(incl. btw)

Begin nu

SPIRAAL FOTOBOEK VIERKANT LARGE

Heb je mooie, grote foto’s die je het liefste overal mee naartoe neemt? En is een fotoboek met harde kaft dan net iets te zwaar? Dan is het spiraal fotoalbum vierkant L een perfect alternatief.

Wil je iets extra’s toevoegen aan jouw spiraal fotoalbum? Dat kan! Ontdek hoe je jouw fotoalbum nog specialer kunt maken. Of ga naar de specificaties voor alle mogelijkheden.

Benieuwd hoe snel je jouw fotoalbum in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.

Begin nu!

MAAK JOUW FOTOBOEK EXTRA SPECIAAL

HOOGGLANS

Wil je een extra luxe uitstraling toevoegen aan jouw spiraal fotoalbum vierkant L? Ga dan voor de hoogglans optie. Door hoogglans worden details in foto's meer benadrukt, omdat er meer diepte en contrast zichtbaar wordt.

BINDING

Wat het spiraal fotoalbum vierkant L uniek maakt, is de binding. Dit is namelijk een spiraalbinding. Bij dit fotoalbum met spiraalbinding kun je een keuze maken tussen diverse kleuren voor de voor- en achterkant.  

OMSLAG

Om jouw spiraal fotoalbum vierkant L echt speciaal te maken, kun je zelf de kleur van de omslag kiezen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Kies de kleur die past bij de stijl van de rest van het fotoalbum of ga voor een transparante omslag. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw spiraal fotoalbum nóg persoonlijker te maken. 

Binnen 2 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 2 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van Nederland

Al jouw fotoproducten voor de beste prijs van Nederland. 

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.


Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw spiraal fotoalbum écht persoonlijk te maken.


Wij adviseren:

Voor grote projecten, zoals een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken. Het spiraal fotoalbum vierkant L is hierin geen uitzondering. Het maken van een spiraal fotoalbum kan best een klus zijn. Immers, je bepaalt zelf welke indeling je maakt en wat de achtergrond wordt. Wanneer je niet de tijd hebt om in één keer je fotoalbum af te maken, kun je eenvoudig op een later tijdstip de software opstarten en verder gaan.


Begin nu

Begin nu

Online software

Snel en eenvoudig: 

 De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan. 


  Wij adviseren: 

Je kunt de online software gebruiken voor het spiraal fotoalbum. Echter adviseert Het Fotoalbum de online software bij een fotokalender maken of een fotoslinger maken.


 


Andere bekeken ook

Spiraal fotoboek vierkant M

14x14 cm

12,-

Spiraal fotoboek staand L

21x30 cm

18,-

Softcover fotoboek vierkant L

21x21 cm

16,-

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!

Specificaties

Verzendtijd5 werkdagen
Afmeting21x21cm
BindingSpiraalbinding
Papier250 grams zijdeglans papier
Minimum aantal pagina's24
Maximum aantal pagina's80
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
Extra opties:* Extra pagina:€0,45 per pagina
* Hoogglans:€0,45 per pagina
Ga terug naar alle maten