Tijdschrift A4

               21 cm               

lengte

                     29,7 cm                         

hoogte

Gevouwen en geniet

Binding

135 grams silk papier

Zorgt voor een extra luxe uitstraling!

Slechts 5,95,-

(incl. btw)

Begin nu

Tijdschrift A4

Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeau? Dan is een tijdschrift iets voor jou. Een tijdschrift van Het Fotoalbum deel je zelf in en kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een verjaardag, huwelijk of het afscheid van een collega. Daarnaast doen tijdschriften het goed als presentatiemateriaal. Met een tijdschrift kun je dus echt alle kanten op!

Een tijdschrift heeft 8 tot 60 pagina's. Wil je meer weten over de specificaties kijk dan hier.

Begin nu

MAAK JOUW TIJDSCHRIFT EXTRA SPECIAAL

Heb jij altijd al je eigen glossy of magazine willen hebben? Of ben op zoek naar een originele manier om jouw recepten te bewaren? Waar je het tijdschrift ook voor gaat gebruiken, met onze software ben jij binnen hand omdraai een echte uitgever. Maak gebruik van de lay-outs die we alvast voor jou in orde hebben gemaakt, of ontwerp je tijdschrift helemaal zelf. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wist je dat je zelfs één enkel exemplaar bij ons kunt bestellen. Leuk als cadeau, of om zelf te houden!

Specificaties

Papier 

Het tijdschrift van Het Fotoalbum wordt gedrukt op 135 grams silk papier op a4 formaat. Dit papier heeft een matglanzende afwerking en is dus perfect voor jouw tijdschrift. 


 Afwerking 

Zodra we jouw tijdschrift hebben afgedrukt vouwen we de pagina's door het midden. Hier plaatsen wij vervolgens nietjes om alles bij elkaar te houden! Let op: de buitenkant van het tijdschrift wordt op hetzelfde papier afgedrukt als de binnenkant. 


Oplagekorting 

Laat je meerdere tijdschriften bij ons afdrukken? Bijvoorbeeld als leuke hand-out voor een presentatie, of als afscheidscadeau voor een groep? Dan bieden wij je een aantrekkelijke oplagekorting:

  • Vanaf 25 stuks: 10% korting
  • Vanaf 50 stuks: 20% korting
  • Vanaf 100 stuks: 30% korting
  • Vanaf 250 stuks: 40% korting
Je hoeft geen contact met ons op te nemen om de oplagekorting te ontvangen. Deze verrekenen wij automatisch bij het afrekenen van jouw tijdschriften!


Binnen 3 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 3 dagen bij u thuis verzonden.

Laagste prijs van Nederland

Al jouw fotoproducten voor de beste prijs van Nederland.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.

Beste keuze: Offline software

Eindeloze mogelijkheden: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. Alle ingrediënten zijn in huis om jouw tijdschrift écht persoonlijk te maken.


Wij adviseren:

Voor grote projecten, zoals een tijdschrift of een fotoboek maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken. Het maken van een tijdschrift is hierin geen uitzondering. Het maken van jouw tijdschrift kan namelijk best een klus zijn. Immers, je bepaalt zelf welke teksten je gebruikt, welke indeling je maakt en wat de achtergrond wordt. Wanneer je geen tijd hebt om in één keer je tijdschrift met harde kaft af te maken, kun je eenvoudig op een later tijdstip de software opstarten en verder gaan.Online software

 Snel en eenvoudig:

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan.


Wij adviseren:

Je kunt de online software gebruiken voor het maken van een tijdschrift. Echter adviseert Het Fotoalbum de online software bij een fotokalender maken of een fotoslinger maken.


Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!

Specificaties

Verzendtijd5werkdagen
Pagina's8 - 60
Afmeting210 x 297 mm
Papier135 grams silk papier
Extra pagina's€0,20
BindingGevouwen en geniet
VerpakkingBrievenbus
Verzendkosten NL & BE€3,50
Verzendkosten EU€ 12,50
Verzendkosten Wereld€ 12,50
Vanaf 25 stuks10%
Vanaf 50 stuks20%
Vanaf 100 stuks30%
Vanaf 250 stuks40%

Let op: op de laatste pagina van het tijdschrift staat linksonderin op 4,5 vanonder en zijkant een qrcode van 6x6 mm. Let hierbij op het het maken van het design
Ga terug naar alle maten