arrow_drop_up arrow_drop_down

Originele wanddecoratie maken

Heb jij een muur in huis die wel wat extra decoratie kan gebruiken? Een wanddecoratie van Het Fotoalbum is een leuke manier om jouw muren te laten stralen. Een wanddecoratie maak je gewoon zelf in onze software en laat je bedrukken met jouw allermooiste herinneringen. Bij Het Fotoalbum kun je kiezen uit vier verschillende materialen - hout, aluminium, plexiglas en canvas - en heel veel verschillende formaten. Er is dus altijd een type wanddecoratie die bij jou en jouw interieur past! Zullen we beginnen?

Originele wanddecoratie maken

Maak nu je eigen wanddecoratie!

Foto op canvas liggend

Verschillende afmetingen

vanaf 13,-

Foto op canvas staand

Verschillende afmetingen

vanaf 13,-

Foto op canvas vierkant

Verschillende afmetingen

vanaf 8,-

Foto op aluminium liggend

Verschillende afmetingen

vanaf 21,-

Foto op aluminium staand

Verschillende afmetingen

vanaf 21,-

Foto op aluminium vierkant

Verschillende afmetingen

vanaf 26,-

Foto op plexiglas liggend

Verschillende afmetingen

vanaf 25,-

Foto op plexiglas staand

Verschillende afmetingen

vanaf 25,-

Foto op plexiglas vierkant

Verschillende afmetingen

vanaf 35,-

Foto op hout liggend

Verschillende afmetingen

Vanaf 16,-

Foto op hout staand

Verschillende afmetingen

Vanaf 16,-

Foto op hout vierkant

Verschillende afmetingen

Vanaf 12,-

Binnen 5 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 5 dagen bij u thuis verzonden.

Laagste prijs van NL!

Door hoge oplages en efficientie zijn wij de goedkoopste.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Heb jij een muur in huis die wel wat extra decoratie kan gebruiken? Een wanddecoratie van Het Fotoalbum is een leuke manier om jouw muren te laten stralen. Een wanddecoratie maak je gewoon zelf in onze software en laat je bedrukken met jouw allermooiste herinneringen. Bij Het Fotoalbum kun je kiezen uit vier verschillende materialen - hout, aluminium, plexiglas en canvas - en heel veel verschillende formaten. Er is dus altijd een wanddecoratie die bij jou en jouw interieur past! Zullen we beginnen?

Bij Het Fotoalbum begrijpen we dat iedereens woonwensen anders zijn. De een houdt van robuust, de ander van een strak design en weer een ander geeft de voorkeur aan een industriële uitstraling. Daarom bieden we bij Het Fotoalbum verschillende wanddecoraties aan met ieder hun eigen uitstraling. Zo zorgen we ervoor dat er áltijd een wanddecoratie is die bij jou en jouw woonwensen past!

Type wanddecoraties

Hout

Je kunt bij Het Fotoalbum een foto laten afdrukken op hout. Dit geeft jouw foto een robuuste uitstraling en past goed bij een rustieke inrichting. Wil je een foto laten afdrukken op hout, dan kun je dit bij Het Fotoalbum laten doen op drie verschillende houtsoorten: Multiplex, Vurenhout en Ayoushout. Elk van deze houtsoorten heeft zijn eigen uitstraling en specificaties. Je hebt al een afbeelding op hout vanaf: €12,-. 

Canvas

De meest bekende vorm van wanddecoratie is een canvas. Hierbij wordt jouw afbeelding afgedrukt op een canvasdoek dat vervolgens wordt gespannen over een houten frame. Wil je een foto laten afdrukken op canvas? Dan heb je keuze uit veel verschillende formaten en kun je ervoor kiezen de foto in te laten lijsten in een baklijst. Een afbeelding op canvas kun je al bestellen vanaf: €8,-.

Aluminium

Wil je een iets industriëlere uitstraling? Dan is aluminium een goede keuze voor jou! Wil je jouw foto op een aluminium wanddecoratie laten afdrukken? Dan kun je kiezen uit geborsteld óf wit aluminium. Het geborstelde aluminium kies je voor een industrieel effect en het witte aluminum voor heldere kleuren. Een afbeelding op aluminum bestel je al bij Het Fotoalbum vanaf: €21,-. 

Plexiglas

Wil je een intense kleurintensiteit, diepte en details van je foto's? Kies dan voor plexiglas. Je hebt de keuze of je dit transparant of met wit wilt doen. Kies je voor wit? Dan wordt jouw afbeelding gewoon afgedrukt zoals deze is. Dit zorgt dus voor een heldere afdruk met veel contrast. Wil je eens wat anders? Dan is de optie transparant misschien wel iets voor jou! Als je jouw foto transparant laat afdrukken, worden de witte onderdelen van jouw foto transparant.

Wij maken gebruik van cookies