Wanddecoratie | 4 soorten materialen | Vanaf €8,- | Het FotoalbumWanddecoratie | 4 soorten materialen | Vanaf €8,- | Het Fotoalbum
92% van onze klanten beveelt ons aan!
Beoordeling:   ( 8.6/10 )

Wanddecoratie maken

Heb jij een muur in huis die wel wat extra decoratie kan gebruiken? Een wanddecoratie van Het Fotoalbum is een leuke manier om jouw muren te laten stralen. Een wanddecoratie maak je gewoon zelf in onze software en laat je bedrukken met jouw allermooiste herinneringen. Bij Het Fotoalbum kun je kiezen uit vier verschillende materialen - hout, aluminium, plexiglas en canvas - en heel veel verschillende formaten. Er is dus altijd een wanddecoratie die bij jou en jouw interieur past! Zullen we beginnen?

Type wanddecoraties

Bij Het Fotoalbum begrijpen we dat iedereens woonwensen anders zijn. De een houdt van robuust, de ander van een strak design en weer een ander geeft de voorkeur aan een industriële uitstraling. Daarom bieden we bij Het Fotoalbum verschillende wanddecoraties aan met ieder hun eigen uitstraling. Zo zorgen we ervoor dat er áltijd een wanddecoratie is die bij jou en jouw woonwensen past!

Hout

Foto op houtJe kunt bij Het Fotoalbum een foto laten afdrukken op hout. Dit geeft jouw foto een robuuste uitstraling en past goed bij een rustieke inrichting. Wil je een foto laten afdrukken op hout, dan kun je dit bij Het Fotoalbum laten doen op drie verschillende houtsoorten: Multiplex, Vurenhout en Ayoushout. Elk van deze houtsoorten heeft zijn eigen uitstraling en specificaties. Je hebt al een afbeelding op hout vanaf: €12,-.


Canvas

Foto op canvasDe meest bekende vorm van wanddecoratie is een canvas. Hierbij wordt jouw afbeelding afgedrukt op een canvasdoek dat vervolgens wordt gespannen over een houten frame. Wil je een foto laten afdrukken op canvas? Dan heb je keuze uit veel verschillende formaten en kun je ervoor kiezen de foto in te laten lijsten in een baklijst. Een afbeelding op canvas kun je al bestellen vanaf: €8,-.


Aluminium

Foto aluminiumWil je een iets industriëlere uitstraling? Dan is aluminium een goede keuze voor jou! Wil je jouw foto op een aluminium wanddecoratie laten afdrukken? Dan kun je kiezen uit geborsteld óf wit aluminium. Het geborstelde aluminium kies je voor een industrieel effect en het witte aluminum voor heldere kleuren. Een afbeelding op aluminum bestel je al bij Het Fotoalbum vanaf: €21,-.


Plexiglas

Voor de allermooiste kleuren kies je een afbeelding op plexiglas. Dit is een materiaal met een zeer hoog contrast. Zo zorgt deze ervoor dat jouw foto's écht tot leven komen. Als je voor plexiglas kiest heb je verschillende opties in de afwerking van het materiaal zoals; een transparante of een witte achtergrond. Een foto op plexiglas heb je al vanaf: €25,-.

 
Foto op hout | staand
4.7 (94.12%) 17 votes