Zoek de zon op en vier vakantie in Turkije
02 januari 2023 

Zoek de zon op en vier vakantie in Turkije

Zie je het al helemaal voor je? Je geniet van de warmte van de zon als je tot rust komt op een ligbedje aan het zwembad. Je geniet van een goed boek in die ene fijne hangmat. Of je kiest voor het ondernemen van leuke watersporten of een bezoek aan een gezellige stad. Turkije heeft het je allemaal te bieden. Boek je een vakantie naar het land, dan ga je er vast en zeker herinneringen voor het leven maken.

Je bent het hele jaar door zeker van een fijn zonnetje

Turkije staat bekend om de overheerlijke keuken, de prachtige stranden en natuurlijk het aangename klimaat. Hierdoor ben je vrijwel het hele jaar door zeker van de nodige vitamine-D. Vooral de badplaatsen zoals Antalya, Bodrum en Side zijn erg in trek onder vakantiegangers. Zoek je graag de nodige cultuur op? Breng dan zeker een bezoek aan het prachtige een kleurrijke Istanbul. Voor ieder type vakantieganger is er dus een passend aanbod te vinden in Turkije.

Voor jong en oud is er veel te zien en te doen

Je hebt het hierboven eigenlijk al gelezen. Voor jong en oud is er in het land erg veel te zien en te doen. De meest luxe resorts zijn uitgerust met meerdere zwembaden en een animatie voor de kids. Maar er zijn ook meer dan genoeg hotels te vinden waar alleen volwassenen vakantie mogen vieren. Enkele bekende voorbeelden van highlights, die je zeker een keer moet hebben gezien, zin:

  • Hagia Sophia
  • De bibliotheek van Celsus in Efeze 
  • Witte kalkbaden in Pamukkale
  • Aardpiramiden in Cappadocië 
  • Topkapi paleis
  • Kasteel van Bodrum
  • Nemrut Dagi
  •  Blauwe moskee

Maak vandaag nog een reservering

Kun je niet wachten om uit te kijken naar je volgende en welverdiende vakantie? Boek je vakantie naar Turkije met FTI reizen. Je hebt de keuze uit een breed aanbod aan hotels die erg goed aan zijn geschreven. Daarnaast staat een Nederlands sprekend team maar al te graag voor je klaar en zoekt, indien gewenst, de vakantie van je dromen samen met je uit. Geef simpelweg je wensen door, het reisgezelschap waar je mee op vakantie wilt naar Turkije, de duur van de reis en het budget dat je graag aan de reis uit wilt geven. Hierdoor weet je dus altijd zeker dat de reis helemaal aan je verwachtingen voldoet. Laat de vakantiepret dus maar erg snel beginnen. 

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen