Black Friday bij Het Fotoalbum

Het is Black Friday! De dag na Thanksgiving Day is de dag dat vele producten flink in de uitverkoop gaan. Deze dag wordt beschouwd als hét startsein om inkopen te doen voor de feestdagen. Zo kun je dus gigantische kortingen scoren! Black Friday is een Amerikaans fenomeen, maar in Nederland houden we natuurlijk van aanbiedingen. Ook Het Fotoalbum doet uiteraard mee met deze actiedag. Dit jaar valt Black Friday op 23 november. Markeer deze datum dus groot in je agenda en hou onze nieuwsbrief in de gaten! Black Friday bij Het Fotoalbum wordt één groot feest.

Cyber Monday

Mis je Black Friday dit jaar? Niet getreurd! Het hele weekend worden er dikke kortingen gegeven en de maandag daarna is het Cyber Monday. Ook op deze dag kun je je slag slaan. Bij Het Fotoalbum kun je zelfs 4 dagen lang profiteren van 35% korting!

4 dagen lang 35% korting

Gebruik de code: HFABLACK18

Wat is een fotoslinger?

Korting bij Het Fotoalbum

Op welke producten van Het Fotoalbum kun je tijdens het Black Friday weekend scoren? Houd je vast: op alle fotoproducten, op wanddecoratie na, krijg je 35% korting. Dit is de grootste kortingsactie van heel 2018. Kies bijvoorbeeld voor een zelfgemaakte slinger, maak eindelijk je vakantie fotoboek of maak een tijdschrift voor school. Bij Het Fotoalbum vind je fotoboeken, kalenders, tijdschriften, slingers en agenda's. Zoek je nog meer inspiratie? Wat denk je van een kalender voor het nieuwe jaar, een slinger voor de feestdagen, een fotoboek als kerstcadeau of scroll door onze blogartikelen!

Black Friday tips:

Bedenk van te voren welk fotoproduct je wilt hebben. Voor een fotoboek maken wil je meestal wel even rustig de tijd nemen

Maak van te voren een verlanglijstje

Denk vast aan de feestdagen en scoor nu al een cadeau

Maak een account aan bij Het Fotoalbum

Fotoboeken

35% korting met de code HFABLACK18

vanaf € 4,-

Fotoslingers

35% korting met de code HFABLACK18

vanaf € 13,-

Fotokalender

35% korting met de code HFABLACK18

vanaf € 7,-

Tijdschrift

35% korting met de code HFABLACK18

vanaf € 3,95

Wanddecoratie

35% korting met de code HFABLACK18

vanaf € 8,-

Fotoagenda

35% korting met de code HFABLACK18

vanaf € 10,-

Onze fotoproducten 

Bij Het Fotoalbum hebben we een groot aanbod fotoproducten voor scherpe prijzen. Zo hebben we bij fotoboeken de beste prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien heeft Het Fotoalbum producten in verschillende soorten en maten. Een hardcover fotoboek, een liggend boek met spiraalbinding of staand boek met zachte omslag? Het kan allemaal. Extra leuk voor de feestdagen is een fotoslinger. Slingers zijn sowieso al een feestje, maar door een fotoslinger te maken wordt het pas écht leuk. Bij Het Fotoalbum maak je jouw slingers namelijk gewoon zelf. Zo kun je een unieke fotoslinger maken die een stuk origineler is dan een gewone slinger. Ook een eigen tijdschrift is een ontzettend leuk cadeau voor allerlei gelegenheden, zoals een jubileum of om terug te blikken om het oude jaar. Ieder fotoproduct is uniek en kun je helemaal naar je eigen hand zetten. Met de software van Het Fotoalbum maak je jouw fotoproduct in een handomdraai!