DIY Kalender: Breng Je Foto's tot Leven in 12 Maanden
30 november 2023 
in Blog

DIY Kalender: Breng Je Foto's tot Leven in 12 Maanden

December is de perfecte tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar te bieden heeft. Waarom niet een persoonlijke touch toevoegen aan het komende jaar met een zelfgemaakte kalender vol met jouw favoriete herinneringen? In deze blogpost laten we je zien hoe je met hetfotoalbum je eigen gepersonaliseerde kalender kunt maken, elke maand gevuld met betekenisvolle foto's.


Stap 1: Kies Je Favoriete Foto's

Begin met het selecteren van je favoriete foto's uit het afgelopen jaar. Denk aan bijzondere momenten, vakanties, familiebijeenkomsten en persoonlijke mijlpalen. Deze foto's zullen het hele jaar door als inspiratie dienen en je kalender een uniek persoonlijk tintje geven.


Stap 2: Kies het Formaat en het Type Kalender

Bepaal het formaat van je kalender. Ga je voor een bureaukalender die je op je werkplek kunt zetten, of kies je voor een wandkalender die een opvallende plek in je huis inneemt? Kies ook het type kalender dat het beste bij je behoeften past, zoals een klassieke maandkalender of een meerjarige variant.


Stap 3: Plaats Je Foto's en Voeg Speciale Datums Toe

Gebruik de gebruiksvriendelijke tools van hetfotoalbum om je gekozen foto's in de kalender te plaatsen. Voeg speciale datums toe, zoals verjaardagen, jubilea of andere belangrijke gebeurtenissen die je gedurende het jaar wilt herinneren. Personaliseer elke maand met passende foto's en details.


Stap 4: Selecteer het Kalenderontwerp

Ga naar hetfotoalbum en ontdek de verschillende kalenderontwerpen die beschikbaar zijn. Kies een ontwerp dat bij jouw stijl past en de esthetiek van de foto's aanvult. Of het nu gaat om een strakke en moderne uitstraling of juist om een meer speelse en kleurrijke benadering, er is voor elk wat wils.


Stap 5: Bestel Je Gepersonaliseerde Kalender

Zodra je volledig tevreden bent met het ontwerp en de inhoud, plaats je je bestelling bij HetFotoalbum. Jouw unieke kalender wordt met zorg gedrukt en binnen 5 dagen verzonden, zodat je snel kunt genieten van dit persoonlijke kunstwerk bij jou thuis.


Stap 6: Geniet van het Hele Jaar door van Je Kalender

Zodra je kalender is gearriveerd, hang je hem op een prominente plaats in je huis op. Elke maand brengt nieuwe herinneringen tot leven, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van de prachtige momenten die je hebt vastgelegd.


Met hetfotoalbum kun je niet alleen herinneringen vastleggen, maar ze ook tot leven brengen in je dagelijks leven. Een gepersonaliseerde kalender is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige manier om het komende jaar met positiviteit en betekenis te beginnen.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen