arrow_drop_up arrow_drop_down

Originele foto agenda maken

Een foto agenda maken is leuker dan je denkt. Want hoewel een agenda zelf eerder een noodzaak is dan iets leuks, is een foto agenda toch een stuk leuker dan een standaard agenda. Een foto agenda is niet saai, zoals andere agenda’s dat vaak zijn. Je maakt het namelijk zo leuk als je zelf wilt en je kunt het helemaal naar je eigen hand zetten.

Originele foto agenda maken

Maak nu een eigen foto agenda!

Originele foto agenda maken

Maak nu een eigen foto agenda!

Maak een leuke fotokalender

Pocket agenda

16x12 cm

Slechts 14,-

Schoolagenda

16x16 cm

Slechts 16,-

Mini-agenda

8x12 cm

Slechts 10,-

Agenda vierkant M

16x16 cm

Slechts 16,-

Agenda vierkant L

24x24 cm

Slechts 20,-

Binnen 3 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 3 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van Nederland

Al jouw fotoproducten voor de beste prijs van Nederland.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Een foto agenda maken is leuker dan je denkt. Want hoewel een agenda zelf eerder een noodzaak is dan iets leuks, is een foto agenda toch een stuk leuker dan een standaard agenda. Een foto agenda is niet saai, zoals andere agenda’s dat vaak zijn. Je maakt het namelijk zo leuk als je zelf wilt en je kunt het helemaal naar je eigen hand zetten.

Bepaal zelf welke achtergrond je wilt gebruiken voor jouw foto agenda. Je kunt er een kiezen uit de software, of je voegt zelf je eigen achtergrond toe. Vervolgens sleep je de foto’s naar de pagina’s door gebruik te maken van een simpel drag-and-drop systeem in de software. Om het nog makkelijker te maken, kun je ook voor de autofill-optie kiezen. Ga dus vandaag nog aan de slag met jouw unieke foto agenda.

Type foto agenda’s

Van groot tot klein, bij Het Fotoalbum kun je altijd een fotoagenda vinden die bij je past. Van agenda’s die in je broekzak passen, tot agenda’s die je het beste thuis kunt bewaren. Ben je benieuwd welke foto agenda het beste bij jou past? Bekijk dan de verschillende agenda’s hieronder:

Mini foto agenda

De mini-agenda doet zijn naam eer aan. Dit kleine formaat fotoagenda kun je namelijk overal mee naartoe nemen. Maar ondanks het mini-formaat, is de inhoud toch groot. Net als bij de andere agenda’s kun je namelijk ook in de kleintje op iedere pagina een foto kwijt. Elke week is er ook ruimte voor notities. De mini foto agenda heeft in totaal 80 pagina’s.

Pocket foto agenda

De pocket fotoagenda is groter dan de mini-variant. Om exact te zijn is het pocketformaat 1x zopocket agenda groot. Deze agenda heeft een perfecte tussenmaat, niet te klein en niet te groot. Je kunt het makkelijk meenemen in de handtas dankzij het handzame formaat. Ook het pocket-formaat heeft voldoende ruimtes voor al jouw favoriete foto’s, afspraken en notities. De pocket foto agenda heeft in totaal 80 pagina’s.

Foto agenda vierkant M

Naast de staande agenda’s heeft Het Fotoalbum ook vierkante agenda’s. Doordat de vierkante vorm, blijft er meer ruimte over voor jouw foto’s. De agenda vierkant M heeft een afmeting van 16*16 cm en is daardoor makkelijk mee te nemen in je handtas. Net als bij de mini en pocket fotoagenda is het ook bij het medium formaat mogelijk om rechtsonder een foto te plaatsen bij de notities. In totaal biedt de medium foto agenda 124 pagina’s.

Foto agenda vierkant L

De fotoagenda vierkant L is een grote agenda die je het beste thuis of op je werk kunt bewaren.agenda-vierkant-l Door het grote formaat kun je er zoveel in kwijt als je wil. Voldoende ruimte dus voor al jouw favoriete foto’s, afspraken en je notities en gedachtes. In totaal heeft de foto agenda vierkant L 124 pagina’s.

Schoolagenda

Jouw eigen schoolagenda maken is makkelijk én leuk. Voeg foto’s toe van al jouw vrienden en familie en maak de agenda helemaal eigen. Denk bijvoorbeeld aan de achtergrond in jouw favoriete kleur of het gebruiken van de leukste sjablonen. De schoolagenda onderscheidt zich van de andere agenda’s bij Het Fotoalbum omdat je er jouw lesrooster, vakken, docenten en vakanties in kwijt kunt. Maar daarnaast is er ook nog voldoende ruimte voor al jouw notities en huiswerk. De schoolagenda heeft maar liefst 130 pagina’s.

Omslag foto agenda

Jouw eigen agenda maak je nog specialer door zelf de omslag te kiezen. Kies dus jouw favoriete kleur en creëer een unieke foto agenda. Wil waaier omslag spiraalalbumje jouw foto als omslag houden? Ga dan voor de transparante omslag. Je kunt kiezen tussen 10 kleuren.

Papiersoort

Alle fotoproducten van Het Fotoalbum worden met de grootste zorg geselecteerd. Daarbij wordt gelet op welk papier het beste past bij een product. Voor de agenda’s wordt 250 grams zijdeglans papier gebruikt. Sterk genoeg om overal mee naartoe genomen te worden, maar toch met een mooie glans.

Wij maken gebruik van cookies