Schoolagenda met jouw eigen foto's | 16x16 cm | Het FotoalbumSchoolagenda met jouw eigen foto's | 16x16 cm | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 3 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Voor: 16,-
 

Schoolagenda

De schoolagenda biedt jou alles wat je tijdens je schooltijd nodig hebt. Noteer in het begin van de foto agenda jouw lesrooster, vakanties en diverse vakken. Vervolgens kun je per week al jouw huiswerk noteren. Maar vergeet ook vooral niet de leuke weekendplannen te noteren in de schoolagenda!

Wil je weten wat jouw schoolagenda anders maakt dan andere agenda’s? Bekijk dan de extra’s.

Benieuwd hoe snel je jouw schoolagenda in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.


Dit maak jouw schoolagenda uniek:

Extra's in de schoolagenda

De schoolagenda is uniek ten opzichte van de andere fotoagenda's. Dit heeft de schoolagenda te danken aan de extra's die speciaal voor scholieren zijn toegevoegd. Denk maar eens aan ruimte om jouw cijfers te noteren en vakanties op te schrijven. Of het noteren van diverse vakken en de daarbijbehorende docent en niet te vergeten: jouw lesrooster. De schoolagenda voorziet in al jouw behoeften. 


Binding

De schoolagenda heeft een mooie spiraalbinding. Hierdoor blader je er gemakkelijk doorheen en kun je snel naar de belangrijke pagina's gaan. Jouw huiswerkopdrachten zijn in no-time gevonden! Een spiraalbinding maakt jouw schoolagenda uniek. 

spiraalbinding

Omslag

waaier omslag spiraalalbum

De omslag maakt schoolagenda extra bijzonder. Kies de kleur die het beste bij jou past en maak jouw schoolagenda uniek. Wil je jouw foto als omslag houden? Ga dan voor de transparante omslag, zo blijf je jouw foto altijd zien. 


Jouw schoolagenda wordt gedrukt op 250 grams zijdeglans papier. Door dit papier te gebruiken kan jouw schoolagenda alles aan. Wordt jouw schoolagenda in de schooltas gepropt? Geen probleem. Jouw unieke foto agenda overleeft het.

zijdeglans papier schoolagenda

Download de software en maak snel jouw eigen schoolagenda

Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. 

Wij adviseren:

De schoolagenda is op dit moment alleen nog in de offline software te verkrijgen. Maak jouw unieke foto agenda snel en eenvoudig in de software. Wanneer je het niet in een keer afkrijgt, ga je gemakkelijk later verder.

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben! 


Specificaties

Verzendtijd3 werkdagen
Afmeting16x16 cm
Papier250 grams zijdeglans papier
BindingSpiraalbinding
Verzendkosten (NL & BE)€4,95

 
Schoolagenda
4.5 (90.91%) 33 votes