arrow_drop_up arrow_drop_down

Schoolagenda

16cm

lengte

16cm

hoogte

Spiraalbinding

Binding

250 gram zijdeglans papier

Zorgt voor een extra luxe uitstraling!

Slechts 16,-

Begin nu

Schoolagenda

De schoolagenda biedt jou alles wat je tijdens je schooltijd nodig hebt. Noteer in het begin van de foto agenda jouw lesrooster, vakanties en diverse vakken. Vervolgens kun je per week al jouw huiswerk noteren. Maar vergeet ook vooral niet de leuke weekendplannen te noteren in de schoolagenda!

Wil je weten wat jouw schoolagenda anders maakt dan andere agenda’s? Bekijk dan de extra’s.

Benieuwd hoe snel je jouw schoolagenda in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.

Begin nu!

MAAK JOUW SCHOOLAGENDA EXTRA SPECIAAL

Extra's in de schoolagenda

De schoolagenda is uniek ten opzichte van de andere fotoagenda's. Dit heeft de schoolagenda te danken aan de extra's die speciaal voor scholieren zijn toegevoegd. Denk maar eens aan ruimte om jouw cijfers te noteren en vakanties op te schrijven. Of het noteren van diverse vakken en de daarbijbehorende docent en niet te vergeten: jouw lesrooster. De schoolagenda voorziet in al jouw behoeften. 

Binding

De schoolagenda heeft een mooie spiraalbinding. Hierdoor blader je er gemakkelijk doorheen en kun je snel naar de belangrijke pagina's gaan. Jouw huiswerkopdrachten zijn in no-time gevonden! Een spiraalbinding maakt jouw schoolagenda uniek. 

Omslag

De omslag maakt schoolagenda extra bijzonder. Kies de kleur die het beste bij jou past en maak jouw schoolagenda uniek. Wil je jouw foto als omslag houden? Ga dan voor de transparante omslag, zo blijf je jouw foto altijd zien. 

250 grams zijdeglans papier

Jouw fotoagenda wordt gedrukt op 250 grams zijdeglans papier. Door dit papier te gebruiken kan jouw fotoagenda alles aan. Wordt jouw agenda overal mee naartoe genomen? Geen probleem. Jouw unieke fotoagenda overleeft het.

Binnen 3 dagen verzonden

Onze producten worden binnen 3 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van NL!

Door hoge oplages en efficientie zijn wij de goedkoopste.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Niet goed? Geld terug!

Niet tevreden over je bestelling? Dan heb je recht op de garantie van Het Fotoalbum. Wanneer het door ons geleverde product gebreken vertoont die tijdens on productie of zend proces zijn ontstaan leveren wij een nieuw product of retourneren wij het aanschafbedrag.


Offline software

Snel en eenvoudig: 

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf.


Wij adviseren:

Voor een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken.


Begin nu

Andere bekeken ook

Mini-agenda

8x12 cm

10,-

Agenda vierkant M

16x16 cm

16,-

Agenda vierkant L

24x24 cm

20,-

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben!

Specificaties

Verzendtijd3 werkdagen
Afmeting16x16cm
Papier250 grams zijdeglans papier
BindingSpiraalbinding
Verzendkosten (NL & BE)€4,95
Ga terug naar alle foto agenda's
Wij maken gebruik van cookies