Jaarkalender staand XL | 30x42 cm | Het FotoalbumJaarkalender staand XL | 30x42 cm | Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 3 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Voor: 18,-
 

Jaarkalender staand XL

Jouw mooiste foto’s verdienen de beste plek. In de kalender staand XL kun je een grote hoeveelheid foto’s kwijt. Op deze manier hoef je zelden een keuze te maken tussen jouw favoriete foto’s. In deze kalender passen al jouw foto’s!

Wil je alvast een voorproefje van de kwaliteit van jouw kalender? Ontdek hier wat voor papier wij gebruiken.

Benieuwd hoe snel je jouw kalender in huis hebt? Ga naar levering en verzendkosten.
Zijdeglans papier

 

jaarkalender xl zijdeglans papier

Jouw jaarkalender staand XL wordt gemaakt van 200 grams zijdeglans papier. Zijdeglans papier is niet mat, maar ook niet geheel glanzend. Het zit er precies tussen in. Hierdoor krijgt jouw fotokalender een extra luxe uitstraling.


Kies de software en maak snel jouw eigen fotokalender

Beste keuze: Online software

Snel en eenvoudig:

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan. Erg handig voor kleine projecten die in een mum van tijd klaar zijn. Vul je e-mailadres in en je bent klaar om te gaan. De online software start automatisch en is ook makkelijk op mobiele apparaten te gebruiken. 

Wij adviseren:

Voor de jaarkalender staand XL kun je het beste de online software gebruiken. Op deze manier maak je jouw kalender nog sneller en op je mobiele telefoon. Het Fotoalbum adviseert de online software ook voor de fotoslinger maken en de verjaardagskalender maken.

Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. 

Wij adviseren:

Voor een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken. 

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.

Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. Kijk bij jouw favoriete product wat de verzendkosten zijn en hoe snel je het in huis kunt hebben! 


Specificaties

Verzendtijd3 werkdagen
Afmeting30x42 cm
Papier200 grams zijdeglans papier
Verzendkosten (NL & BE)€4,95

 
Jaarkalender staand XL
4.6 (92.73%) 11 votes