Foto op canvas bestellen kan vanaf €13,- bij Het FotoalbumFoto op canvas bestellen kan vanaf €13,- bij Het Fotoalbum

  Niet tevreden, geld terug garantie
  Bezorgd binnen 5 werkdagen!
  Laagste prijzen van Nederland!
Vanaf: 13,-
 

Foto op canvas | staand

Een canvas is een doek dat gespannen wordt over een houten frame. Canvassen worden van oudsher gebruikt in de schilderkunst, maar een canvas leent zich ook heel goed om jouw foto op af te drukken!

Laat je jouw foto op een canvas afdrukken? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Maak een collage of gebruik leuke kaders om jouw canvas extra speciaal te maken!Klik op het formaat dat jij wilt maken en begin direct!

FormaatPrijsExtra optie: baklijstExtra optie: ophanghaakVerzendkosten
20 x 30 €13,-€11,-€2,-€4,95
30 x 40 €23,-€14,-€2,-€4,95
40 x 60 €30,-€18,-€2,-€4,95
50 x 70 €40,-Niet beschikbaar€2,-€4,95
60 x 80 €50,-€26,-€2,-€4,95
70 x 100 €60,-Niet beschikbaar€2,-€4,95
80 x 120 €80,-€34,-€2,-€4,95


Canvas als cadeau

Canvassen zijn een leuk persoonlijk cadeau voor iedereen. Geef bijvoorbeeld een foto op canvas van alle kinderen en/of kleinkinderen aan opa en oma. Of laat een van de trouwfoto's van jouw vrienden afdrukken. Met een foto op canvas kun je laten zien dat je écht weet wat iemand bijzonder of mooi vindt! Een canvas is geschikt voor elke gelegenheid: verjaardagen, verlovingen, jubileums of gewoon spontaan.


Houten frame

Als je een canvas bestelt bij Het Fotoalbum wordt deze bij jouw thuis geleverd op een houten frame. Het canvas wordt door ons zorgvuldig over het houten frame gespannen. Als wij het canvas spannen, controleren wij ook gelijk of jouw afbeelding recht op het canvas zit. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd een goed product krijgt afgeleverd!

 
foto op canvas

Een lijst voor jouw canvas

Hou je ervan om dingen in te lijsten? Ook dit kan wanneer je een canvas bestelt! De lijst die we hiervoor gebruiken noemen we een 'baklijst'. De lijst is als het ware een bak waar het canvas in wordt gemonteerd. Vandaar de term baklijst! Zodra het canvas is ingelijst, blijft er een klein beetje ruimte vrij tussen de randen van de lijst en jouw canvas. Dit geeft een ruimtelijk effect en zorgt ervoor dat het canvas helemaal tot zijn recht komt! Je kiest zelf tussen drie kleuren: hout, wit en zwart.

baklijsten

Buitengebruik

Een canvas is helaas niet geschikt om buiten op te hangen. Door het doek en het houten frame gaat een canvas snel in kwaliteit achteruit. Bestel dus alleen een foto op canvas als je van plan bent deze binnen op te hangen!


Ophangbeugel

Wil je dit mooie product kopen maar weet je niet helemaal hoe je deze het beste kunt bevestigen? Bestel dan eenvoudig een ophangbeugel mee. Deze ophangbeugel bevestig je gemakkelijk op de achterkant van het product en vervolgens hangt het product altijd strak tegen de muur.


Kies de software en maak snel jouw eigen wanddecoratie

Beste keuze: Online software

Snel en eenvoudig:

De software opent rechtstreeks op de pagina, waardoor je direct van start kunt gaan. Erg handig voor kleine projecten die in een mum van tijd klaar zijn. Vul je e-mailadres in en je bent klaar om te gaan. De online software start automatisch en is ook makkelijk op mobiele apparaten te gebruiken. 

Wij adviseren:

Voor de wanddecoraties kun je het beste de online software gebruiken. Op deze manier maak je jouw wanddecoraties nog sneller en op je mobiele telefoon. Het Fotoalbum adviseert de online software ook voor de fotokalender maken en de verjaardagskalender maken.

Offline software

Eindeloze mogelijkheden:

Voeg foto's toe, drag and drop en kies jouw favoriete achtergrond. Geniet van een vooraf ingestelde indeling, of bepaal zelf. 

Wij adviseren:

Voor een fotoboek maken of een foto agenda maken adviseert Het Fotoalbum om de offline software te gebruiken.

Op jouw apparaat is de software alleen online te gebruiken. Wanneer je meer opties wilt download de software op de desktop met Windows of Mac OS X.Levering en verzendkosten

Bij ieder product staat de geschatte levertijd aangegeven. Afhankelijk van de grootte en het gewicht kunnen de verzendkosten verschillen. 


Specificaties

Verzendtijd5 werkdagen
AfmetingVerschillende afmetingen
MateriaalCanvas
Verzendkosten (NL&BE)€4,95
Lijstv.a. €11,-
Ophangsysteem€2,-

 
Foto op canvas | staand
Stem op ons