In the spotlight: Tijdschriften
22 februari 2021 
in Blog

In the spotlight: Tijdschriften

Donald Duck, Tina, Flair, Happinez, Margriet, Linda, Libelle, Veronica, Kampioen, Grazia, Cosmo Girl, Hitkrant, wie kent ze niet? Nederland heeft een groot aanbod van tijdschriften en deze zijn makkelijk te verkrijgen. Kijk maar eens in het schap van de supermarkt hoeveel verschillende tijdschriften er wel niet zijn.

Heb jij altijd al je eigen mooi vormgegeven tijdschrift willen hebben maar denk je dat dit niet mogelijk is voor jou? Vanaf nu wel! Bij HetFotoalbum.nl kun je snel, gemakkelijk en goedkoop je eigen tijdschrift maken en laten drukken.

Hobby tijdschrift

Zo kan je een tijdschrift maken over heel veel verschillende onderwerpen. Zit je in een leuk team bij een sportclub? Maak dan een tijdschrift van jouw team. Maak tijdens wedstrijden goede actiefoto’s, leg jullie winst vast met een feestende foto en wie weet ook een verdrietige foto van die keer dat jullie verloren. Vertel leuke weetjes van het team en interview je teamleden. Verwerk dit leuk zodat jij je eigen creatieve tijdschrift kan maken.

Business tijdschrift

Wil je graag je eigen business starten en wil jij je bedrijfsplannen overzichtelijk bij elkaar brengen? Heb je er ooit over nagedacht om hiervan een tijdschrift te maken? Ontwerp foto’s om jou idee visueel in kaart te brengen en laat dit zien.  Wat is jouw idee precies? Laat iemand anders jouw interviewen om je plan goed uit te werken en verwerk dit in je eigen tijdschrift. Zo heb je al je bedrijfsplannen bij elkaar en wie weet is dit wel de start van je eigen business.

Content tijdschrift

Ben je erg actief op sociale media, en kan je jezelf een influencer of content creator noemen? En wil je je hoogtepunten en je verhaal delen met je bereik? Maak een tijdschrift waarin je alle ins en outs verteld over je kanaal. Laat dingen achter de schermen zien en neem de lezers mee in jouw weg naar sociale media succes. Je kan dit tijdschrift delen in bijvoorbeeld een video of een  grotere oplage bestellen en deze wellicht verkopen.

Van elk mogelijke hobby dat je hebt of elk idee dat door je hoofd spookt kun je een mooi tijdschrift maken. Wat is jouw verhaal? Waar word jij blij van? Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen tijdschrift.

Een creatief cadeau

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een tijdschrift cadeau wilt geven. Heb je binnenkort een huwelijk of is er een kindje geboren of heb je een andere mooie gelegenheid? Geef een tijdschrift met mooie herinneringen cadeau, zo kan iemand in een tijdschrift zijn eigen verhaal lezen, hoe mooi is dat?

Dit keer geen roddelrubriek, horoscopen of succesvolle verhalen van een ander maar een eigen persoonlijk verhaal, met eigen foto’s, eigen gebeurtenissen, eigen successen en eigen favoriete bezigheden. Ga snel aan de slag en maak jouw persoonlijke tijdschrift.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen