Moederdag cadeau maken

Jouw Moederdag cadeau: Hartjes in envelop of een Hartjes fotoslinger!

Verras jouw moeder, oma of andere dierbaren met het leukste Moederdag cadeau. Kies uit hartjes in een envelop of een hartjes fotoslinger. Met de handige software van Het Fotoalbum ontwerp je het leukste persoonlijke Moederdag cadeau.

Hartjes fotoslinger

8,-

Hartjes in envelop

5,-

Binnen 3 dagen bezorgd

Onze producten worden binnen 3 werkdagen verzonden.

Laagste prijs van NL!

Door hoge oplages en efficientie zijn wij de goedkoopste.

93% raad ons aan

Volgens onafhankelijk onderzoek raad 93% ons aan.

Waarom een goed cadeau op moederdag?

12 mei staat natuurlijk bekend als de wereldwijde dag waarop iedereen hun moeder eventjes in het zonnetje zet en dit doe je het best met een leuk moederdag cadeau. Daarom is het hartjes thema van Het Fotoalbum een geweldige oplossing.

Kies dit jaar voor een super origineel moederdag cadeau door je moeder blij te maken met een hartjes envelop of een hartjes fotoslinger die je overal in het huis kunt ophangen, van je slaapkamer tot je woonkamer.

Een Hartjes Fotoslinger

Een hartjes fotoslinger is een leuk moederdag cadeau dat je overal aan kunt ophangen, zo past deze op je muur maar ook op je deur. De leukste detail zit hem natuurlijk in de hartjes, waar je jullie favoriete foto’s in kunt zetten. De hartjes fotoslinger is tweedelig en bestaat uit twee losse delen van 3 hartjes die je samen kunt voegen om een geheel van 6 hartjes te vormen. Maar je kunt de hartjes fotoslinger zo lang maken als je zelf wilt door er meerderen van te bestellen en deze daarna samen te voegen!

Doordat de hartjes fotoslinger heel erg veelzijdig is kun je deze overal ophangen. Dat is nou een leuke manier om de hartjes fotoslinger in te zetten voor je moederdag of avond.

Hartjes in een Envelop

De hartjes envelop is een hele leuke envelop die gevuld is met veel liefde! Hier zitten 12 hartjes in van verschillende formaten met je favoriete foto’s en teksten die je samen met je moeder hebt. Deze hartjes gevormde kaartjes zijn vast en zeker iets voor haar. Door de handige vorm is alles in de hartjes envelop gemakkelijk op te hangen met bijvoorbeeld plakband of een punaise.

Het is een erg leuk idee om de hartjes in deze envelop in te richten met foto's die voor jullie een echte betekenis hebben. Dit zorgt ervoor dat je altijd een bijzondere herinnering terug voelt komen als je deze tegenkomt als je hier langs loopt in je huis, of waar je deze anders op beslist te hangen.

Het overzetten van jullie favoriete foto’s in hartjesvorm is heel erg leuk en gemakkelijk. Door gebruik te maken van de handige software van Het Fotoalbum kun je al snel, gemakkelijk en goedkoop je eigen hartjes fotoslinger of hartjes envelop maken en laten drukken.

De hartjes fotoslinger bestaat uit twee delen die beiden bestaan uit drie foto’s. Je hebt dus in totaal een fotoslinger die bestaat uit zes prachtige hartjes foto’s. Ook kun je ervoor kiezen om deze zo lang en groot maken als je zelf wilt door meerdere hartjes fotoslingers te bestellen en deze samen te voegen!

De hartjes envelop bestaat uit twaalf prachtige foto’s in hartjesvorm die worden geleverd in verschillende formaten. Je kunt op deze manier je favoriete foto’s ophangen waar je ze dan ook zou willen hebben. Hierom is het handig dat je je foto’s in verschillende formaten hebt, op deze manier kun je samen met je vader zelf bepalen wat de mooiste plek is om deze te hebben.