Softcover fotoboek

Dit type fotoboek heeft een zachte kaft en vertoont daarmee een sterke gelijkenis met een glossy magazine. Aan het softcover fotoboek zitten veel voordelen verbonden. Zo is het een stuk lichter dan fotoboeken met een harde kaft waardoor je deze makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Want ondanks het grote aantal pagina’s die je kwijt kan in het softcover fotoboek, blijft het gewicht aan de lage kant door de zachte kaft. Softcover fotoboeken zijn perfect voor foto’s die je het liefste aan iedereen wil laten zien, op welk moment dan ook. Denk hierbij aan babyfoto’s of foto’s van de gezellige vakantie in Italië. Draag het overal mee naartoe en sta op ieder moment klaar om te pronken met jouw mooiste foto’s!

Softcover fotoboek liggend Medium

20x15 cm

Vanaf 12,-

Softcover fotoboek liggend A4 Large

28x21 cm

Vanaf 16,-

Softcover fotoboek staand Medium

15x20 cm

Vanaf 12,-

Softcover fotoboek staand Large

21x28 cm

Vanaf 16,-

Softcover fotoboek vierkant Medium

14x14 cm

Vanaf 12,-

Softcover fotoboek vierkant Large

21x21 cm

Vanaf 16,-

Softcover fotoboek vierkant XL

30x30 cm

Vanaf 25,-

Hoe maak je een softcover fotoboek?

1. Kies voor online, of ga voor de offline software

Wil je jouw softcover fotoboek online of met software maken? Je hebt de keuze uit ons online bewerkingsprogramma of onze fotoboeksoftware die beschikbaar is voor Mac en Windows. Ons online bewerkingsprogramma is perfect voor kleine en snelle projecten. Onze software biedt de meest geavanceerde creatieve mogelijkheden, perfect voor grotere projecten zoals een gedetailleerd jaarlijks fotoboek voor jouw gezin.

2. Kies een formaat

Bij HetFotoalbum.nl kun je uit verschillende formaten kiezen. Kies het formaat dat het beste bij jouw nieuwe softcover fotoboek past. Onze fotoboekformaten variëren van mediumgroot tot extra groot en zijn vierkantstaand of liggend uitgevoerd.

3. Selecteer en upload je foto's

Selecteer en upload je favoriete foto's om een softcover fotoboek te maken dat gegarandeerd een glimlach op je gezicht tovert.

4. Ga creatief aan de slag!

Zodra je al je foto's hebt geüpload, is het tijd om creatief aan de slag te gaan met lay-outs, kleurrijke achtergronden, clipart en bijschriften. Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je mooiste softcover fotoboek ooit.

5. Bestel je fotoboek

Als je tevreden bent met het ontwerp, kun je jouw softcover fotoboek online bestellen. Voor je het bestelproces afrondt, kun je nog de laatste puntjes op de 'i' zetten om je album een extra premium uitstraling te geven. Wat dacht je van hoogglans papier? Met onze glanzende fotopapier komen de kleuren van je foto's nog beter tot hun recht. Je kunt hetzelfde ontwerp ook in verschillende formaten bestellen. Perfect als cadeau voor vrienden en familie. Bestel je softcover fotoalbum online en wacht tot het boek op de deurmat valt.

Hoe maak je een fotoboek?

✔️Selecteer het gewenste fotoboek en open deze in de online/offline software

✔️ Maak gebruik van het eenvoudige drag-and-drop systeem om jouw foto’s te plaatsen
✔️ Schrijf teksten op de pagina’s om jouw fotoboek nog persoonlijker te maken
✔️ Kies een achtergrond uit de software of voeg zelf jouw eigen achtergrond toe
✔️ Plaats het fotoboek in je winkelmandje en klik op verzenden

Papiersoorten

De fotoboeken van Het Fotoalbum hebben twee soorten papier: 200 grams zijdeglans en 250 grams zijdeglans papier. Het papier dat gebruikt wordt voor de fotoboeken is met zorg geselecteerd en past het beste bij het type binding. Voor het fotohoogglans-verzamelalbum-vierkant-lboek met harde kaft en het softcover fotoboek wordt het 200 grams zijdeglans papier gebruikt. Dikker papier is niet nodig bij deze typen. Daarentegen wordt bij het spiraal fotoalbum gebruik gemaakt van het 250 grams papier. Zo blijft het papier onbeschadigd, ondanks de spiraalbinding. Het verzamelalbum is wat betreft papiersoorten een vreemde eend in de bijt. 


Voor het verzamelalbum vierkant M en vierkant L exclusive wordt gebruik gemaakt van 250 grams papier. Maar het papier van het verzamelalbum vierkant L bestaat uit 200 grams zijdeglans papier, omdat de binding het papier niet beschadigt.

Voor een extra luxe uitstraling kun je kiezen voor hoogglans. Dit is een extra laag op het papier die meer glanst dan bijvoorbeeld zijdeglans papier. Je kunt de hoogglans-optie toepassen op alle fotoboeken van Het Fotoalbum.

MAAK JOUW FOTOBOEK GEMAKKELIJK DOORMIDDEL VAN ONZE HANDLEIDING

HANDLEIDING OFFLINE SOFTWARE

Maakt u al gebruik van de offline software? Met de offline software van hetfotoalbum.nl kunt u gemakkelijk uw eigen fotoboeken samenstellen. Om uw te helpen bij samenstellen van een fotoboek in onze offline software hebben wij een handleiding samengesteld. Een fotoboek samenstellen doe je gemakkelijk met de hulp van hetfotoalbum.