De leukste reis Instagram accounts
15 april 2019 

De leukste reis Instagram accounts

Instagram is tegenwoordig één van de grootste inspiratiebronnen voor reizen en ook wij zijn groot fan. Het staat vol met prachtige foto’s van idyllische stadjes, paradijselijke stranden en andere mooie plekken. Zoek je nog inspiratie voor je volgende reis of vind je het simpelweg leuk om nieuwe reis Instagram accounts te ontdekken? Dit zijn leukste reis Instagram accounts volgens Het Fotoalbum.

Tip: bij Het Fotoalbum kun je een fotoslinger maken van bijvoorbeeld je eigen Instagramfoto’s

Salt in our hair

Salt in our hair is het Instagram account van Hannah en Nick, een Nederlands koppel dat de hele wereld over reist. Onlangs waren ze onder andere in Oman, Sri Lanka en IJsland. Ze nemen altijd de tijd om een bestemming te leren kennen en dat resulteert ook in de mooiste foto’s. De bewerking van hun foto’s is altijd heel goed en deze zelfgemaakte filters bieden ze dan ook te koop aan. Ze creëren ook content voor organisaties in de reisbranche. Het werk dat ze doen is dus heel professioneel en dat zie je terug in de kwaliteit van hun foto’s, heel mooi en divers!

Salt in our hair

Reisjunk

Team Reisjunk bestaat wederom uit een Nederlands koppel: Greg en Irene. Op hun Instagram account delen ze de mooiste foto’s van hun reizen en op de reisblog van Reisjunk lees je alles over de bestemmingen waar ze zijn geweest. Denk hierbij aan Panama, Costa Rica, Cambodja en de Filipijnen. Dit account is wat avontuurlijker qua stijl en dat resulteert in prachtige plaatjes van de natuur en onontdekte plekjes!

Reisjunk

Chris Burkard

Chris Burkard is professioneel fotograaf en dat zie je duidelijk terug in zijn Instagramfeed. Hij is groot fan van natuur en landschappen. Door zijn prachtige foto’s te bekijken snap je waarom hij ruim drie miljoen volgers heeft! De ervaren ontdekkingsreiziger deelt via Instagram zijn visie op wilde natuur en ook het behoud er van. Zijn favoriete onderwerpen om te fotograferen zijn reizen, avontuur, surfen en outdoor. Doordat hij op zoveel verschillende plekken komt, kan je zeker inspiratie opdoen voor je volgende reis door even door zijn foto’s te scrollen.

Chris Burkard

Hiking With Cats

Dit account is het leukste wat je deze dag gaat zien, misschien wel het leukste Instagram account van allemaal! Op het account Hiking with Cats zie je namelijk alleen maar foto’s van avontuurlijke katten. Katten die hiken, kamperen, pootje baden en katten die achterop de backpack meegaan met hun baasje. Je hoeft geen kattenliefhebber te zijn om hiervan te genieten, maar als je dat wel bent is het helemaal een must voor in je tijdlijn. Misschien heb je zelf ook een avontuurlijke kat. Zo ja, dan kan je met de hashtag #hikingwithcats jouw foto delen met de wereld!

Hiking with cats

Round the world girl

Round the world girl, ook wel Elise, is een stoere en avontuurlijke reisfotografe. Elise is opgegroeid in de bergen en gedreven in een aantal backcountry sporten, waardoor ze unieke momenten kan vastleggen. Hangend aan een klimtouw of op de top van een berg bijvoorbeeld. Verder zie je haar een steile wand beklimmen en actief op winter sport. Ze reist met name solo en met haar net zo sportieve vriend. Haar berichten zijn vaak seizoensgebonden, dus als je op zoek bent naar een leuke zomertrip moet je soms wat verder terugscrollen naar de laatste zomerfoto’s. Maar met zoveel mooie en unieke foto’s is dat geen straf!

Round the world girl

Manouk BOB

Manouk van Bunch of Backpackers (BOB) is een solo reizigster uit Nederland. Ze bezoekt bestemmingen waar de meeste van ons zich niet snel aan zullen wagen. Onlangs was ze naar Oezbekistan, Kazachstan en bezocht ze Georgië. Ze heeft ook gereisd door Ethiopië, Soedan, Iran en Zimbabwe. Manouk weet zich overal aan te passen en contact te leggen met de lokale bevolking. Op haar Instagrampagina neemt ze je mee naar de bijzondere reizen die ze maakt. Door naar minder gebruikelijke plekken te reizen, zie je plaatjes die je niet snel ergens anders ziet, van een hele mooie kwaliteit. Een echte aanrader voor degene die een reis wil maken die anders dan anders is!

Manouk BOB

My Travel Secret

My Travel Secret is het succesvolle Instagram account van Sigrid. In het dagelijks leven is zij dierenarts, maar daarnaast reist ze zoveel mogelijk. Simpelweg om te wandelen en te genieten van wonderschone natuur op de plekken die ze bezoekt. Ze houdt van Azië, maar niet lang geleden ontdekte ze ook Midden-Amerika. Haar reizen op dit continent leveren prachtige beelden op van de wildernissen daar. Ze is echter ook in grote steden en meer afgelegen plekken te vinden, al blijft natuurfotografie haar vaste bezigheid. Als je van groen en ongerept houdt, dan is dit een account wat je beslist wilt volgen!

My travel secret

Tarinda Straver

Tarinda verruilde het koude Nederland voor het veel warmere India. Vanuit haar nieuwe woonplaats deelt ze nu de mooiste foto’s: van de natuur, de mensen en dieren die daar leven. Ze maakt ook nog bijzondere reizen vanuit India. Naar Sri Lanka, de Malediven en Oman bijvoorbeeld. Daarnaast heeft ze een website over India en over online ondernemen. Een interessant account om te volgen als je geïnteresseerd bent in een reis richting India of misschien zelf wel wilt emigreren!

Tarinda Straver

Grab Your Bags

Er is een ding dat je niet snel zult zien op het Grab Your Bags, en dat zijn koude bestemmingen. Liselore is namelijk iemand die het liefst op zoek gaat naar paradijselijke stranden en kan zich ook prima vermaken in de woestijn. Van alle plekken weet ze de beste plaatjes te schieten, met een subtiele modellen carrière ernaast als we de vele foto’s van haarzelf mogen geloven. Als je zulke mooie en exotische plekken bezoekt als zij, dan is het echter niet gek dat je dat graag wilt vastleggen. Dat lukt haar behoorlijk goed!

Grab your bags NL

Renee Roaming

Renee is een bekende reisfotografe en reist vaak samen met haar partner. Bij de Australische is het reizen er met de paplepel ingegoten. Toen ze nog maar vijf jaar oud was ging ze met haar zus even van school af om met haar ouders een paar maanden te kunnen reizen. Nu is ze fulltime reisfotografe en heeft ze naast haar Instagram account ook een blog. Op haar website geeft ze niet alleen tips over bestemmingen, maar ook over reisfotografie zelf. Hierdoor is het niet alleen als inspiratiebron erg geschikt, maar ook als je nog niet zo goed weet waar je allemaal op moet letten bij fotografie van mooie landschappen en leuke plekjes. De diversiteit van haar foto’s zorgt ervoor dat je voor iedere soort vakantie ideeën op kunt doen!

Renee Roaming

Heb jij nog leuke reisaccounts op Instagram ontdekt? Laat het ons weten in de reacties! En heb je zelf al mooie foto’s gemaakt tijdens een verre reis of leuke vakantie? Bundel deze in een fotoboek! Of maak er een slinger van wanneer je een ‘welkom thuis’ feest hebt.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen