Dit zijn de meest inspirerende reis Instagram accounts van dit moment
21 augustus 2018 
in Blog

Dit zijn de meest inspirerende reis Instagram accounts van dit moment

De leukste reis Instagram accounts

Kies jij je vakantiebestemming tegenwoordig ook uit op basis van mooie foto’s die je voorbij ziet komen op Instagram? Het is tegenwoordig één van grootste inspiratie kanalen voor reizen en ook wij zijn groot fan. We kunnen uren scrollen en wegdromen naar idyllische stadjes, paradijselijke stranden en andere toffe plekken. Zoek je nog inspiratie voor je volgende reis of vind je het gewoonweg leuk nieuwe reis Instagram accounts te ontdekken? Dit zijn leukste reis Instagram accounts volgens Het Fotoalbum.

Tip: bij Het Fotoalbum kun je een fotoslinger maken van bijvoorbeeld je eigen Instagramfoto’s

Salt in our hair

Salt in our hair is het Instagram account van Hanna en Nick, een Nederlands koppel dat de hele wereld over reist. Onlangs waren ze onder andere in Oman, Sri Lanka en IJsland. Ze nemen altijd de tijd om een bestemming te leren kennen en dat resulteert ook in de mooiste foto’s. De bewerking van hun foto’s is altijd gelikt en het leuke is dat je deze via hen kunt kopen!

Reisjunk

Team Reisjunk bestaat wederom uit een koppel: de Nederlandse Greg en Irene. Op hun Instagram account delen ze de mooiste foto’s van hun reizen. Op hun reisblog lees je alles over de bestemmingen waar ze geweest zijn. Denk daarbij aan Panama, Costa Rica, Cambodja en de Filipijnen.

 

Chris Burkard

Chris Burkard is professioneel fotograaf en dat zie je duidelijk terug in zijn Instagramfeed. Hij is groot fan van natuur en landschappen. Wij hierdoor ook. De ervaren ontdekkingsreiziger deelt via Instagram zijn visie op wilde natuur en ook het behoud er van. Zijn favoriete onderwerpen om te fotograferen zijn reizen, avontuur, surfen en outdoor.


Hiking With Cats

Dit account is het mooiste wat je deze dag zult zien. Op het account Hiking with Cats zie je foto’s avontuurlijke katten. Katten aan het hiken, kamperen, pootje baden en katten die achterop de backpack chillen. Heb je zelf ook een avontuurlijke kat? Tag je foto dan met #hikingwithcats

 

Round the world girl

Round the world girl, ook wel Elise, is een stoere en avontuurlijke reisfotografe. Elise is opgegroeid in de bergen en gedreven in een aantal backcountrysporten waardoor ze unieke momenten kan vastleggen. Hangend aan een klimtouw of op de top van een berg bijvoorbeeld. Verder zie je haar een steile wand beklimmen en wintersporten. Ze reist met name solo en met haar net zo sportieve vriend.

Manouk BOB

Manouk van Bunch of Backpackers (BOB) is een solo reizigster uit Nederland. Ze bezoekt bestemmingen waar de meeste van ons zich niet snel aan zullen wagen. Onlangs was ze naar Oezbekistan, Kazachstan, bezocht ze Georgië en heeft ze gereisd door Ethiopië, Soedan, Iran en Zimbabwe. Manouk weet zich overal aan te passen en contact te leggen met de lokale bevolking. Op haar Instagram pagina neemt ze je mee naar de bijzondere reizen die ze maakt.

My Travel Secret

My Travel Secret is het succesvolle Instagram account van Sigrid, in het dagelijks leven dierenarts, maar daarnaast zoveel mogelijk op reis. Om te wandelen en te genieten van wondermooie natuur. Ze is verknocht aan Azië maar niet lang geleden ontdekte ze Midden Amerika. Een ding is zeker. Als het er groen is en ongerept, dan is Sigrid er te vinden.

Tarinda Straver

Tarina verruilde het koude Nederland voor het veel warme India. Van haar nieuwe woonplaats deelt ze nu de mooiste foto’s: van de natuur, de mensen en dieren. Vanuit India maakt ze ook nog de nodige trips. Naar Sri Lanka, de Malediven en Oman bijvoorbeeld. Daarnaast heeft ze een website over India en over online ondernemen. Een bezig bijtje!

Grab Your Bags

Er is een ding dat je niet snel zult zien op het Instagram account van Grab Your Bags, en dat zijn koude bestemmingen. Liselore is namelijk iemand die het liefst leeft op paradijselijke stranden en vermaakt zich ook prima in de woestijn. Van alle plekken weet ze de beste kiekjes te maken, en zelf is ze ook behoorlijk fotogeniek!

Renee Roaming

Renee is een bekende reisfotografe en reist vaak samen met haar partner. Bij de Australische is het reizen er met de paplepel ingegoten. Op haar 5e ging ze met haar zus even van school af om met haar ouders een paar maanden te kunnen reizen. Nu is ze fulltime reisfotografe en heeft naast haar Instagram ook een blog. Op haar website geeft ze niet alleen tips over bestemmingen, maar ook over reisfotografie zelf.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen