Fotoboek inspiratie


Wil jij een mooi fotoboek maken maar heb je geen inspiratie? Hier heb je 7 tips voor een mooi fotoboek van hetfotoalbum.

 

Maak een fotoboek van je stedentrip

Vaak is een mooie grote rondreis niet iets wat je vaak doet. Of misschien ook wel. Maar hoe dan ook: zo’n reis wil je goed vastleggen en ook mooi laten vereeuwigen in een fotoboek. Laat jouw foto’s er extra mooi uitspringen door een wat groter formaat fotoboek te kiezen. Laat een pagina helemaal vullen met de mooiste foto’s. Zo maak je het heel indrukwekkend en krijg je vast wat jaloerse blikken.

 

Baby en kind fotoboek

Wat is er leuker dan samen door een fotoalbum bladeren en fijne herinneringen op halen. Herbeleef dat ene feestje, de eerste keer dat je naar het pretpark ging met je kleine kindje. Zie je kind opgroeien met een fotoboek en geniet van de momenten die zijn geweest. 

 

 

Dierenfotoboek

Maak je eigen dierenboekje met hetfotoalbum. Ben jij een dieren liefhebber of ken je iemand die een dieren liefhebber is? Dan is dit het perfecte cadeau. Denk aan een hondenboekje, een fotoboek vol katten of misschien wel een fotoboek vol knaagdieren. Vul je fotoboek met al je lievelings dieren en maak een mooi fotoboek.

 

 

Jaarboek

Een jaarboek van hetfotoalbum is de perfecte manier om al die mooie momenten van 2021 opnieuw te beleven. Vul je fotoboek met foto’s van alle gezellige familiemomenten of je mooiste reisfoto’s. Hoe jij hebt precies invult is helemaal aan jou.

 

Familie geschiedenis boek

Nog een geweldig cadeau idee waar de hele familie mee kan helpen. Maak samen een boek over de geschiedenis van jullie familie. Snuffel in die oude schoenendoos vol foto’s, graaf diep in de archieven. Om nog even een stapje verder te gaan, kun je jouw stamboom onderzoeken.

Voor elk seizoen een fotoboek

De perfecte oplossing voor als jij je familie niet zo vaak ziet! Geef ze elk seizoen een mooi fotoboek. Je kunt er al je gezinsfoto’s in kwijt, van zomerse uitstapjes naar winterse wandelingen met de kids. Zo ontstaat er elk seizoen een update met wat je allemaal hebt gedaan voor je familie. Het zal een leuke verassing zijn die om de paar maanden door de brievenbus valt.

 

 

Liefde 

Waarom zou je wachten tot Valentijnsdag om je partner te vertellen hoeveel jij van hem/haar houd? Maak een fotoboek van alle mooie herinneringen die jullie samen hebben. daar is valetijnsdag niet voor nodig. Je kun hem of haar altijd een plezier doen met de herinnering aan jullie eerste afspraakje en alles wat jullie erna hebben gedaan.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen