Inspiratie voor een fotoboek/fotoslinger/kalender
11 oktober 2021 

Inspiratie voor een fotoboek/fotoslinger/kalender

Wat is er nou gezelliger dan samen bladeren door een fotoalbum en kostbare herinneringen ophalen. Herbeleef jouw herinneringen. Laat anderen ook meegenieten en doe hun de foto’s cadeau dankzij een origineel fotoproduct. In deze blog vind jij je inspiratie voor een prachtig fotoboek/fotoslinger/kalender

Fotoslinger

Slingers zijn sowieso al een feestje, maar door een fotoslinger maken wordt het pas echt leuk. Bij Het Fotoalbum maak je jouw slingers namelijk gewoon zelf. Zo kun je een unieke fotoslinger maken die een stuk origineler is dan een gewone slinger. Daar kun je op elk feest mee aankomen. Een fotoslinger. Een fotoslinger doe je bijvoorbeeld bij een verjaardag. Daarmee zet je de jarige echt in de spotlight! Je kunt jouw fotoslinger indelen met de leukste, mooiste en gênantste foto’s van de jarige. Als dat geen goede manier is om iemand een fijne verjaardag te wensen, weten wij het ook niet meer! Zo wordt je feestversiering namelijk een stuk persoonlijker. De fotoslingers van Het Fotoalbum worden dubbelzijdig afgedrukt waardoor de fotoslinger er van alle kanten tof uitziet. De fotoslingers zijn 15m en je hebt de keuze uit 25, 50 of 65 vlaggetjes vierkante of puntige vlaggetjes. Er is dus altijd een perfecte slinger voor jou.

Maak nu je fotoslinger op hetfotoalbum.nl

Fotoboek

"Daar kijk je toch nooit meer naar." Dat zou je kunnen zeggen. Maar is dat ook zo? Een bruidsalbum is niet zomaar een boek met foto's. Het is een handgemaakt, met zorg gedrukt document. Je zou het zelfs een tijdsdocument kunnen noemen, of een tijdcapsule.

 Waarom? Omdat jullie bruidsalbum naarmate de jaren vorderen steeds belangrijker gaat worden. Ga maar na: hoe vaak heb je niet in de toffe oude albums van je ouders of grootouders zitten bladeren? Het vertelt iets over je verleden, over je roots. Dat is met jullie bruidsalbum precies zo. Het is het verhaal van jullie trouwdag, precies zoals jullie het beleefden. Hoe waardevol is dit boek straks voor jullie kinderen, kleinkinderen of andere nazaten? Onbetaalbaar.

Maak nu je fotoboek op hetfotoalbum.nl

 

Kalender

Jouw eigen fotokalender maken is leuk en handig. Niet alleen kun je weg zwijmelen bij de allerleukste foto’s, maar je vergeet ook nooit meer een verjaardag, trouwdag of een andere belangrijke datum. Daarnaast is het ook nog eens super makkelijk  om te maken.  Hetfotoalbum verkoopt allemaal verschillende soorten kalenders zoals verjaardags kalenders, familieplanners, bureaukalenders etc.

Op het fotoalbum.nl kun jij je kalenders helemaal personaliseren. Maak nu je kalender op het fotoalbum.nl

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen