Hoe vier je een verjaardag in tijden van een pandemie?
17 maart 2021 

Hoe vier je een verjaardag in tijden van een pandemie?

Ondertussen zitten we al bijna jaar in de corona pandemie. Iedereen is in de tussentijd al jarig geweest maar helaas geen grote verjaardagsfeesten en niet veel visite. We hebben allemaal denk ik behoefte om weer een verjaardag uitgebreid en op een feestelijke manier te kunnen vieren.

 

Wij geven een aantal tips hoe je de verjaardag van jezelf en van een ander kan opfleuren.

 

Slingers

Versiering kan niet ontbreken op een verjaardag om een feestelijke sfeer te creëren. De versiering kun je een boost geven met de gepersonaliseerde fotoslinger van HetFotoalbum.nl.  Zo kun je een aantal leuke foto’s van oude feestjes of van jullie samen hierop laten bedrukken en krijgt de jarige toch het gevoel dat er mensen bij zijn.

 

Lekkernij

Taart, cake en allerlei lekkernij werkt altijd om een verjaardag op te fleuren. Zo kun je bijvoorbeeld als jarige zelf een lekkere taart bestellen of iemand anders kan jouw verassen met allerlei lekkere dingen.

 

Zoomen

Wil je graag je verjaardag vieren met je vrienden en familie erbij? Organiseer dan een leuke online meeting via bijvoorbeeld Teams of Zoom. Zo kun je op je verjaardag toch samen proosten op afstand. Zo ben je niet alleen en kun je samen met je vrienden deze dag vieren.

 

Fotoalbum

Een leuke cadeautip om je vriend of vriendin te geven op de verjaardag is een zelf gemaakt fotoalbum. Verzamel jullie mooiste herinneringen samen en voeg deze toe in een uniek en persoonlijk fotoboek. Je kunt er bijvoorbeeld ook tekst in schrijven om het boek met een persoonlijk verhaal te laten beginnen. Je zou ook samen met een aantal mensen een boek kunnen samenstellen. Zo kun je bijvoorbeeld van iedereen uit de vriendengroep verhaaltjes en foto’s toevoegen. Op deze manier is iedereen er toch bij op de verjaardag.

 

Spelletjes

Ben je thuis met je gezin en lijkt het je leuk om spelletjes te spelen? Vooraf kun je dan gepersonaliseerde speelkaarten maken om het spelletje extra speciaal te maken. Bedenk welke foto’s jij op de kaarten wilt laten drukken en veel speelplezier!

 

Muziek

Maak vooraf een leuke playlist met al je favoriete muziek. Zet deze op je verjaardag de hele dag op om toch een beetje te kunnen feesten. De palylist zou je ook kunnen delen met je vrienden die in de online meeting zitten en zo kunnen jullie op afstand toch op hetzelfde nummer losgaan.

 

Herinneringen vast leggen

Foto’s maken is de manier om herinneringen vast te leggen. Wellicht denk je nu dat het niet speciaal is om een verjaardag in tijden van een pandemie vast te leggen maar vergis je niet. Ook deze periode beleef je dingen en kunnen het mooie herinneringen zijn. Je verjaardag is een speciale dag en een mooie dag om vastgelegd te worden. Later kun je de foto’s weer terugkijken en hier wellicht zelf een fotoalbum van maken.

 

Een leuke outfit

Het is misschien een klein detail maar wel een leuke toevoeging. Bedenk de outfit die je aan doet van tevoren en zorg dat je er feestelijk uit ziet. De hele dag in je pyjama zitten is natuurlijk ook heerlijk, maar zonder een pandemie zou de kans klein zijn dat je een pyjama draagt op je verjaardag. Door je toch leuk aan te kleden geeft het de dag al iets specialer en kun je toch met een goed gevoel je verjaardag vieren.

 

Geniet in het leven van alle kleine dingen en dus ook van je verjaardag in een pandemie. De pandemie is geen reden om er zelf geen feest van te maken. Dus hang je slingers op, eet veel taart en dans!

 

HetFotoalbum.nl wenst jou in ieder geval een hele fijne verjaardag toe!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen