Niet willen toegeven aan de herfst? Dit is hoe je de zomer in huis kunt houden!
18 oktober 2018 
in Blog

Niet willen toegeven aan de herfst? Dit is hoe je de zomer in huis kunt houden!

Het is alweer de tijd van het jaar dat de blaadjes van de bomen vallen. En dat het weer flink kan gaan regenen. Ook gaat de temperatuur weer omlaag. Juist, het is weer tijd voor de herfst! Hoewel het ook wel fijn is om af en toe weg te kruipen op de bank met een dekentje over je heen en een kop warme chocolademelk in je hand, is dit gevoel meestal van korte duur. Al snel verlang je toch weer terug naar de heerlijk warme zomer. Nog niet willen toegeven aan de herfst en nog even in zomerse sferen blijven? En hoe kun je zo af en toe eens de zomer weer opnieuw beleven? Dat lees je hieronder!

Maak van je zomerfoto´s een wanddecoratie

In de zomer ben je veel buiten te vinden. Je gaat op pad of gaat lekker op vakantie. Tijdens deze tripjes zie je vast heel veel moois waar je een foto van maakt. Dat gevoel dat je had tijdens het uitstapje wil je natuurlijk zo goed mogelijk vastleggen. Vereeuwig deze foto´s dan ook op een wanddecoratie. Hier bij Het Fotoalbum kun je dat op verschillende soorten materialen laten afdrukken. Elke foto heeft een andere sfeer. Kies bij elke sfeer weer een ander materiaal. Of kies voor meerdere foto´s hetzelfde materiaal en hang ze bij elkaar op. Je kunt vast niet kiezen tussen al die mooie foto´s die je hebt gemaakt!

Lees ook: De herfst is in aantocht: geef je huis een interieur boost

 

Maak een zomers fotoboek

Beleef jouw zomer opnieuw en maak een fotoboek. Blik rustig vanaf de bank terug naar de mooie momenten die je hebt meegemaakt. Zet de foto´s in goede volgorde zodat je jouw zomer weer van begin tot eind kunt meemaken. Plaats ook tekst bij de foto´s zodat je het zomergevoel echt terugkrijgt. Heb je een dagboek bijgehouden deze zomer? Helemaal leuk om dan stukjes hieruit te gebruiken voor in je fotoboek. Of zet er bij wat voor muziek je luisterde tijdens deze zomer. Zet deze muziek op en gegarandeerd dat het even zomer is in huis!

Plan zomerse activiteiten

Houd de zomer vast door leuke activiteiten te plannen met vrienden en/of familie. Ga bijvoorbeeld lekker uit eten en drink er een zomerse cocktail bij. Plan een dagje uit waarin je gaat shoppen of ga naar een pretpark. Je kunt ook lekker gaan zwemmen in een tropisch (binnen)zwembad om nog even in zomerse sferen te blijven.

Bekijk op de site van Het Fotoalbum wat de keuzes zijn voor het maken van wanddecoraties en fotoboeken.

 

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen