Vijf cadeautips voor onder de kerstboom
11 december 2016 
in Blog

Vijf cadeautips voor onder de kerstboom

Het aftellen is begonnen, over een paar weken is het alweer kerst! We zijn inmiddels allemaal druk bezig om de perfecte cadeaus te vinden. Wat best een flinke klus is ieder jaar weer, een klein beetje hulp kan dus vast geen kwaad. Wij van Het Fotoalbum weten wel raad met de leukste foto cadeaus! Wie weet vind je tussen onderstaande cadeautips het perfecte cadeau om jouw geliefde heel blij te maken met de feestdagen.

1. Fotoboek

Een cadeau dat ook nog eens perfect past bij het einde van het jaar: een fotoboek. Verzamel alle leuke foto’s van het afgelopen jaar en voeg ze samen. Grote kans dat er een grote glimlach ontstaat als dit cadeau uitgepakt wordt. Het fotoboek komt in diverse maten, van pocket tot XL. De harde kaft maakt het een mooi, luxe cadeau om te geven.

2. Fotoalbum

Wil je een mooi fotoboek samenstellen voor jouw geliefde, maar is een fotoboek net iets boven je budget? Dan is een fotoalbum het perfecte alternatief. Het enige verschil met een fotoboek is namelijk de kaft en de binding. Een ideaal cadeau om bijvoorbeeld foto’s van een weekend weg te vereeuwigen.

Lees ook: Blik terug op het afgelopen jaar met een fotojaarboek

  

3. Fotoagenda

Is jouw geliefde een beetje vergeetachtig en wil je een subtiele hint geven? Dan is een fotoagenda een goed cadeau voor kerst. Want zeg nou zelf, een geheugensteuntje kan geen kwaad toch? Extra leuk is dan een gepersonaliseerde agenda met foto’s van familie en vrienden. Daarmee start je het nieuwe jaar past echt goed.

4. Fotokalender

Een gepersonaliseerde fotokalender is de echte kameleon onder de fotoproducten. Het is namelijk in vier vormen te verkrijgen en past zich dus aan ieder persoon goed aan. Is het voor een echte zakenman? Dan is de bureaukalender perfect. Een tikkeltje chaotische familie? Geef ze de familieplanner.

5. Fotoslinger

Als laatste cadeautip van dit rijtje: de fotoslinger. Hierbij hoef je echt niet alleen te denken aan en verjaardagsslinger. Denk bijvoorbeeld aan een naamslinger die iemand in zijn kamer op kan hangen, een mooi en persoonlijk cadeau.

De aankomende twee weken vliegen waarschijnlijk voorbij. Wil jij je cadeautje voor de feestdagen binnen hebben? Wacht dan niet te lang met bestellen!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen