Quarantaine Tips | PLAYATHOME

We zitten allemaal zoveel mogelijk thuis. We werken thuis, sociale activiteiten gaan bijna niet meer door en een dagje weg is moeilijk in deze tijd. Verveling is iets wat nu veel sneller opspeelt. Het was een gewoonte om iets leuks te doen of om op bezoek te gaan bij vrienden en familie. Nu vraag jij je vast af: ‘wat nu? Heeft iemand quarantaine tips?’

HetFotoAlbum.nl is creatief geweest en heeft een aantal quarantaine tips verzameld die je thuis alleen, of met je gezin kunt doen!

 • Verzamel je leukste foto’s en maak een leuk fotoboek! Even terugdenken aan die leuke tijd toen we nog van alles konden doen, hoe leuk is dat! Gooi al je creativiteit eruit bij het maken van een te gek fotoalbum!
 • Het spelen van spelletjes! Denk aan bordspellen, kaartspellen of bijvoorbeeld twister! Dit is altijd leuk, grappig en gezellig om met je gezin thuis te doen! Met HetFotoAlbum.nl kun je gepersonaliseerde speelkaarten maken, hoe leuk is dat?
 • Heb je toevallig een spelcomputer waarmee je ook met meerdere mensen kunt spelen? Daag je gezin uit en speel tegen elkaar! Bijvoorbeeld: Mario kart, Mario party, WII-sport , FIFA etc.
 • Organiseer een filmavond! Maak het thuis helemaal donker, haal lekkere dingen in huis, doe je pyjama aan, verzamel al je dekentjes en plof gezellig met zijn alle op de bank! Zet jullie favoriete film aan en geniet!
 • Bingwatch je favoriete serie! Liever even een momentje alleen? Trek je huispak aan, pak iets te drinken en lekkere snacks en zet je favoriete serie op! Een ultiem geniet moment voor jou alleen!
 • Bak lekkere dingen! Bakken is leuk om samen te doen en als het klaar is kan je lekker smullen! Maak bijvoorbeeld cup cakes die je daarna ook nog eens kan versieren!
 • Maak een lange wandeling! Bijvoorbeeld een strandwandeling, een boswandeling of gewoon bij jou in de buurt! Een frisse neus halen is altijd goed en zo blijf je ook nog in beweging!
 • Maak thuis een feestje! Plan een avond voor een leuk feestje met je gezin! Kleed je allemaal naar een dresscode, haal lekkere drankjes en snacks in huis, zet muziek aan en dans!
 • Hou samen met je moeder, je zus of wellicht je vader of broer een SPA-avond! Ga lekker in bad, doe een maskertje op je gezicht, lak je nagels en geef elkaar wellicht een massage! Zo kun je samen toch even ontspannen!
 • Heb je al die tijd al je huis willen verbouwen? Dit is je kans! Verf je muren, verander je interieur en wellicht kan je je tuin opknappen!
 • Opruimen! Hoe lekker is het om weer een opgeruimd huis te hebben! Zoek je kledingkast uit, kijk eens goed welke dingen in de keuken niet meer nodig zijn of ruim je zolder op!

Zo, dit zijn zeker een aantal goede quarantaine tips om je dagen leuker door te komen! Gezelligheid met je gezin of toch even me-time? Het kan allemaal! Wees creatief en dan kom je deze tijd gezellig door!

STAY AT HOME en PLAY AT HOME!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen