Vereeuwig je Koningsdag herinneringen!
25 april 2019 
in Blog

Vereeuwig je Koningsdag herinneringen!

Het gezelligste feest van het jaar staat weer voor de deur: Koningsdag! Op zaterdag 27 april vieren we met elkaar de verjaardag van Koning Willem-Alexander. De straten kleuren weer feestelijk oranje, het zonnetje schijnt (meestal) en iedereen gaat op koopjesjacht. Tegenwoordig draait Koningsdag niet meer alleen om de vrijmarkt, maar ook om de feesten! Er worden door het hele land optredens en festivals georganiseerd. Deze feestelijkheid zorgt voor mooie herinneringen. Maar wat doe je nou met dat oranje feestgevoel, als de dag zelf voorbij is? Wij hebben een paar tips om jouw Koningsdag herinneringen vast te leggen en het hele jaar oranje te kleuren!

Leg de feestsfeer vast

Logischerwijs begint het bewaren van je Koningsdagherinneringen bij het maken van mooie foto’s van de oranjegekte. Zorg ervoor dat je van de leukste kraampjes en gezelligste feesten veel foto’s maakt, zodat je de mooiste momenten tijdens Koningsdag vastlegt!

Maak een Koningsdag kalender

Bijna iedereen heeft een kalender thuis. Een perfecte manier om jouw Koningsdag foto’s te gebruiken in een mooie fotokalender! We hebben veel verschillende soorten en maten, waardoor voor iedere collectie aan foto’s wel een passende kalender te vinden is. Zo kan je iedere dag nagenieten van Koningsdag.

Vereeuwig de foto’s in een fotoboek

Wil je de herinneringen aan Koningsdag écht tastbaar maken? Dan is een oranje-fotoboek echt wat voor jou! Plaats je mooiste, vrolijkste, meest gênante en gekste foto’s allemaal in jouw fotoboek. Met een oranje achtergrondkleur en leuke toepasselijke cliparts maak je het fotoboek helemaal af. Weet je nog welke grappen er gemaakt zijn of heb je leuke quotes onthouden? Voeg dit toe in een tekstkader.

Geen feest zonder slingers

Wil jij deze Koningsdag juist goed uitpakken? Gebruik dan de foto’s van vorig jaar om een mooie fotoslinger te maken! Nog geen goede foto’s? Zorg dan dat je dit jaar met je camera klaar staat om alles vast te leggen, zodat je de volgende Koningsdag jouw kraam of huis kunt versieren met een unieke fotoslinger. Tip: voeg oranje vlakken toe zodat je echt in de sfeer komt met deze slinger!

Lees hier meer over 5 fotografietips voor beginners

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen