Het is zover: de Sint is weer in het land!
17 november 2018 
in Blog

Het is zover: de Sint is weer in het land!

De Sint is weer in het land! Een tijd vol gezelligheid, cadeautjes en heel veel lekkernijen. Maar wie is Sinterklaas eigenlijk? Sint-Nicolaas komt officieel uit Turkije. Volgens verschillende legendes is hij de beschermheilige van de kinderen. Op 6 december stierf Sint-Nicolaas dit is dan ook de reden dat 5 december zijn verjaardag wordt gevierd. Echter weet niemand wanneer zijn verjaardag echt was.

Tegenwoordig is Sinterklaas uitgegroeid tot een groot feest. Kinderen kijken uit naar het moment dat de Sint aankomt met zijn stoomboot vanuit Spanje. Er wordt met volle borst gezongen en genoten van al het lekkers. Ben jij dit jaar lief geweest? Dat wordt natuurlijk beloond met een cadeau! Maar wat zit er dit jaar in jouw schoen?

Het Fotoalbum heeft diverse leuke cadeaus waarmee herinneringen voor altijd vastgelegd worden.

Een fotoslinger

Slingers zijn sowieso al een feestje, maar door zelf een fotoslinger te maken wordt het pas helemaal leuk. Bij Het Fotoalbum maak namelijk een slinger van je eigen foto’s. Heb je een leuke vakantie gehad of misschien een familiedag? Bewaar de foto’s dan goed. Dan kun je er later dus een leuk cadeau van maken en voor Sinterklaas geven. Degene zal verrast zijn wanneer hij of zij van de Sint een slinger met eigen foto’s krijgt!

Lees ook: Blik terug op het afgelopen jaar met een fotojaarboek.

Verzamel fotoboek met de leukste 5 december foto’s van afgelopen jaren

Een ander idee is om de leukste foto’s van de afgelopen Sinterklaasvieringen te verzamelen. Er gebeurt waarschijnlijk elk jaar wel weer iets leuks. Iemand die enorm in de maling wordt genomen met zijn surprise, of een gedicht dat de emotie naar boven brengt. Hopelijk heb je deze mooie momenten vastgelegd met je camera’s en heb je bergen met foto’s.

Zoek deze foto’s op en maak een Sinterklaas verzamelalbum. Maak een fotoboek met alle leukste foto’s van de afgelopen jaren dat je Sinterklaas hebt gevierd. Altijd leuk om dit terug te kijken aankomende 5 december!

Een kalender voor het nieuwe jaar

Over een kalender zul je misschien denken, is dat niet een beetje een suf cadeau? Niet wanneer je een gepersonaliseerde kalender maakt! Je kunt bij elke maand bijvoorbeeld een leuke foto toevoegen. Zo heb je een praktisch Sinterklaas cadeau waar iedereen wat aan heeft.

Lees ook: Vijf tips voor fotograferen tijdens de donkere maanden

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen