De meest fotogenieke en bijzondere hotels van Nederland
03 juni 2019 

De meest fotogenieke en bijzondere hotels van Nederland

Wil jij een nachtje weg en hou jij van mooi interieur? Wij hebben de meest fotogenieke hotels op een rij gezet! Onze garantie voor jouw perfecte Instagramfoto. 

The Hoxton, Amsterdam

The Hoxton is een retro en hip hotel met veel Instagramwaardige plekjes. The Hoxton opende ‘pas’ in juli 2015 haar deuren en beslaat vijf grachtenpanden met in totaal 111 hotelkamers. Het is prachtig hotel voor mooie foto’s. Daarnaast zit je aan de Herengracht, hartje Amsterdam, dus kun je daar ook nog leuke foto’s maken!

Mother Goose, Utrecht

Heb je nou een grote liefde voor interieur? Dan is Mother Goose in Utrecht de place to be voor mooie foto’s! Het Mother Goose is een mooi designhotel in een prachtig oud stadskasteel met uitzicht op de bekende Domtoren. Nog een leuk feitje van Mother Goose is dat ze niet een hotelervaring willen geven, maar echt een thuiskom gevoel: “Thuiskomen onder de vleugels van Mother Goose.”

Blue Hotel, Nijmegen

Een blauw hotel? Nee dat is alleen de naam. Blue Hotel in Nijmegen is een industrieel, strak maar stijlvol hotel. Dit hotel heeft echte Pinterest plekjes waar jij dus jouw leuke Instagramfoto kan maken! Vind jij dit nou zo’n lekkere plek dat je eigenlijk niet meer weg wilt? Dan heb je geluk! Blue Hotel biedt ook de luxe ‘longstay appartementen’ aan als je langer dan vijf dagen wilt blijven. En als je dan toch in dit bijzonder hotel overnacht is het ook zeker de moeite waard om Nijmegen in te gaan voor wat mooie foto’s en een dosis gezelligheid!

Het ArrestHuis, Roermond

Een nachtje slapen in de bajes, daar heb je vast weinig behoefte aan. Maar aan deze gevangenis wil je zeker wel een bezoekje nemen! Deze voormalige gevangenis is namelijk omgetoverd tot een prachtig hotel. Leuk om dus even vast te leggen hoe je een nachtje in de “gevangenis” moet slapen…

Hotel Vrouwe van Stavoren, Stavoren

Een wijntje hier, een wijntje daar… Doe mij er nog maar een paar! Hotel Vrouwe van Stavoren is een prachtig hotel voor wijnliefhebbers, de kamers zijn namelijk gebouwd in lege wijnvaten! Maar niet alleen dat… ook is er een wijnvat omgebouwd tot heerlijke wellness! Dit levert prachtige plaatjes op en is bovendien een mooie gelegenheid voor een goed glas wijn.

Faralda Crane Hotel, Amsterdam

Heb je last van hoogtevrees? Dan is deze plek helaas niks voor jou… Boek dan een overnachting in een hijskraan in het Crane hotel Feralda in Amsterdam-Noord. Bijna bovenin de hijskraan, op 35 meter hoogte, zijn drie luxe hotelsuites gebouwd die allemaal bestaan uit twee verdiepingen. Een hele speciale plek om een mooie foto te maken dus!

Erve Veldink, de Achterhoek

Veel kinderen droomden er vroeger van om in hun eigen boomhut te mogen slapen. Op dit weiland, met de mooie oude boerderij als middelpunt, liggen verschillende accommodaties waar je voor een bijzondere overnachting terechtkunt. Een echte boomhut waar je in kan overnachten… Als dat nou geen leuke ervaring is. Daarnaast zal het voor de mooiste foto’s zorgen.

Heb jij nou een mooie foto gemaakt tijdens een van jouw overnachtingen? Maak er een prachtig fotoboek van!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen