Schoencadeaus voor de kleine fotograafjes!
27 november 2018 
in Blog

Schoencadeaus voor de kleine fotograafjes!

Heb jij een klein fotograafje thuis die de hele dag druk in de weer is met een camera? De fotopiet is dit jaar ook in het land en heeft heel veel leuks bij zich! Het Fotoalbum heeft een lijstje gemaakt met de leukste schoencadeaus voor de kleine fotograafjes. Lees snel verder en zie wat voor leuks er tussen zit.

1. Instax

Als fotograaf heb je natuurlijk ook een camera nodig. Instax zijn helemaal hip en trendy. Maak een foto, wacht een paar seconden en de foto komt direct de camera uitgerold. Net als vroeger! Je ziet dus direct resultaat, handig voor de ongeduldige fotograafjes onder ons!

2. Instax films

Een instax werkt met fotoframes waarop de foto wordt afgedrukt. Hier zijn verschillende leuke varianten van. Zo heb je het bekende zwart-fit frame, maar je kan ze nu ook met stipjes en teksten aanschaffen!

Lees ook: Maak je eigen familieplanner en vergeet nooit meer een afspraak.

  

3. Fotoslinger

Een echte fotograaf wil zijn of haar foto’s ieder moment kunnen bewonderen. Een fotoslinger is het perfecte cadeau. Leuk om op te hangen in je slaapkamer! Dat maakt de kamer persoonlijk, en de fotograaf kan zijn werk ieder moment bekijken. Een fotoslinger kan je al laten maken voor €13,- met 50 prachtige foto’s. Heeft het fotograafje hard gewerkt? Meer foto’s kan ook!

4. Versier zelf een fotolijstje

Als jouw kind gek is van foto´s maken, wil hij deze waarschijnlijk vaak vol trots kunnen laten zien. Je kunt zelf fotolijstjes kopen, maar je kunt dit ook zelf maken met je kleine. Koop een basic houten fotolijstje en koop er vervolgens allerlei dingen bij om hem te versieren. Denk hierbij aan: glitter, lintjes, strikjes, schelpen of knopen. Heel simpel, maar je hebt gegarandeerd een leuke knutselmiddag met je kleine!

5. Fotoboek

Een fotoboek vol met foto’s die zijn geschoten door de fotograaf zelf! Het spiraal fotoalbum XS  is van klein formaat; namelijk 8X12cm. Deze is beschikbaar in zowel liggend als staand formaat. Kies foto´s die jouw kind zelf heeft gemaakt en waar hij erg trots op is. Helemaal leuk aan het kleine formaat: je kleine neemt het fotoalbum gemakkelijk overal mee naartoe. Zo kan hij aan iedereen zijn werk laten zien!

6. Tijdschrift

Als fotograaf heb je natuurlijk echt de top bereikt als je in een magazine staat. Maak een origineel tijdschrift vol met foto’s en informatie van jouw kleine fotograaf. Gegarandeerd een groot succes. Een tijdschrift kan je al laten maken vanaf €3,95!

7. Adventskalender

Bij Het Fotoalbum kan je nu ook je eigen gepersonaliseerde adventskalender maken. Kies een leuke foto en laat deze vullen met lekkere chocolaatjes. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de adventskalender zelf te vullen, bijvoorbeeld met leuke cadeautjes of lekkere snoepjes!

Lees ook: Zo krijg je pas échte mooie foto’s van je kinderen

Heb jij inspiratie opgedaan voor een prachtig album, tijdschrift of slinger. Wij vinden het leuk om te zien hoe creatief onze klanten bezig zijn geweest! Vergeet ons niet te taggen op Facebook of Instagram zodat ook onze pieten even kunnen spieken.

 

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen