Deze bloggers gingen je voor met het maken van een fotoalbum
10 november 2018 
in Blog

Deze bloggers gingen je voor met het maken van een fotoalbum

Tamara Kops van de gelijknamige Lifestyle website is nog niet zo lang geleden voor het eerst moeder geworden. Een betere reden om een fotoalbum te maken is er niet!  Ze heeft al duizend foto’s van haar kindje gemaakt en het zou zonde zijn als die maar ergens blijven staan. Ze maakte dan ook een fotoboek van haar Marciano.

“Het invullen van het fotoboek ging vervolgens gemakkelijk. Ik kon zelf kiezen per pagina wat voor indeling ik wilde en het uploaden van de foto’s verliep ook snel. Doordat er ook een cijfer bij de foto komt te staan, weet je ook welke je al gebruikt hebt: HANDIG!”

“Een paar dagen later ging de bel al en daar was het boek dan! Hij was nog groter dan ik eigenlijk verwacht had en daardoor vind ik het echt een mooi boek geworden om te bewaren en waar we later in terug kunnen kijken.” 

https://www.bregblogt.nl/2018/09/21/maak-je-eigen-tijdschrift/

 

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen