Maak het jaar overzichtelijk en geef een familieplanner als kerstcadeau
09 december 2016 
in Blog

Maak het jaar overzichtelijk en geef een familieplanner als kerstcadeau

Cadeautjes kopen is een vak apart, het is niet altijd makkelijk en zeker niet als degene voor wie je een cadeau moet kopen geen verlanglijstje heeft. Daar hebben wij gelukkig iets op bedacht! In dit artikelen delen we een van onze favoriete kerstcadeaus!

Hét perfecte kerstcadeau

Nog vier weken en dan is het kerst, wat geef je iemand die alles al heeft? Of bijvoorbeeld iemand die altijd druk is, die geef je geen badzout om eens te ontspannen. Maar misschien wel een familie planner, om het drukke leven iets overzichtelijker te maken. Bij Het Fotoalbum kan je heel eenvoudig jouw eigen gepersonaliseerde familieplanner maken. Leuk om cadeau te geven aan vrienden of familie, of natuurlijk aan jezelf. Een familieplanner is heel handig op het moment dat je een druk gezinsleven hebt. Je moet onthouden wie er wanneer thuis eet, wie wanneer sport of met vriendjes en vriendinnetjes afspreekt, etc. Dit kan je natuurlijk niet allemaal onthouden, dus dan is de familieplanner de perfecte uitvinding!

Lees ook: Blik terug op het afgelopen jaar met een fotojaarboek

  

Hoe ziet de familieplanner eruit

Aan de bovenkant van de familieplanner kan je de foto’s plaatsen van iedereen die zijn of haar afspraken op de planner gaat noteren. Aan de zijkant staan dan de dagen van de week met de datum erbij. In de hokjes die in het midden overblijven, kan eenieder noteren wat hij of zij op welke dag van de week gaat doen. Handig om te noteren zijn afspraken met vrienden, wie er thuis eet, wanneer wie moet of gaat sporten, wie wanneer naar school moet etc. Ook kan je noteren wie op welke dag welke huishoudelijke taken moet uitvoeren, zoals de hond uitlaten, de vaatwasser uitruimen of bijvoorbeeld de vuilnis weggooien.

Waarom een familieplanner?

Waarom is dit nu juist zo’n leuk cadeau om met kerst te geven? Met kerst gaan we richting de jaarwisseling en dit is vaak een moment van reflectie op het afgelopen jaar en het maken van goede voornemens voor het nieuwe jaar. Ook geven we elkaar met kerst vaak cadeautjes. Wat is er nu leuker dan deze twee aspecten te combineren? Een cadeau waarmee je je goede voornemens vorm kan geven, zoals minder gestresst zijn, meer geordend, etc. Een cadeau als de familieplanner kan voor iedereen handig zijn, iedereen vergeet namelijk weleens iets. Ook bijna iedereen heeft behoefte aan duidelijkheid en een beetje structuur. Daar kan voor gezorgd worden met de familieplanner!

Maak vandaag nog de familieplanner en geef hem cadeau

Wil jij een leuk en origineel kerstcadeau geven? Maak dan nu een persoonlijke familieplanner met de foto’s van iedereen uit het gezin als leidraad!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen