Heb jij deze handige hulpmiddelen voor jouw baby al?
26 april 2023 

Heb jij deze handige hulpmiddelen voor jouw baby al?

Als je een kind krijgt, moet je heel veel spullen kopen om je kind de zorg te kunnen geven die het nodig heeft. Niet alleen moet je investeren in babykleding, spenen en voedingsflesjes, je moet ook zorgen dat je kind veilig kan opgroeien. Gelukkig zijn hier ook allerlei hulpmiddelen voor en wij willen graag een aantal noodzakelijke hulpmiddelen nader toelichten. Wij gaan het hebben over het wipstoeltje en de fietsstoel.

Een comfortabel zitje voor je kind

Jonge kinderen moet je goed in de gaten houden want als je ze alleen laat, zit een ongelukje in een klein hoekje. Wil jij er zeker van zijn dat jouw kind comfortabel kan zitten zonder dat het in een onveilige situatie terechtkomt, dan kun je een wipstoel voor je kind kopen. Dit stoeltje is gemaakt voor kinderen om hen voldoende ondersteuning te geven. Je hebt kinderstoeltjes waarin je kind kan zitten, maar je hebt ook verstelbare stoeltjes waardoor je kind ook kan liggen. Het fijne van een wipstoeltje voor je kind is dat deze stoeltjes beweegbaar zijn. Je kind kan daarom fijn een beetje schommelen waardoor het herinnert wordt aan de tijd dat het nog in jouw buik zat. Voor kinderen is dit een heel fijne herinnering en het helpt hen ook om in slaap te vallen. Wil of moet jij dus even iets anders doen, dan kun je je kind met een gerust hart achterlaten in het wipstoeltje zodat jij je handen even vrij hebt. Je hebt wipstoeltjes in allerlei soorten en maten en eveneens voor mensen met een klein budget.

Met je kind een fietstochtje maken

Met een pasgeboren baby wordt je wereld ineens heel veel kleiner. Veel moeders vinden dit eerst wel prettig, maar op een gegeven moment krijgen zij weer zin om er op uit te trekken. Koop daarom een goed fietsstoeltje achter waarin je je kind op de fiets mee kunt nemen. Het stoeltje is eenvoudig te monteren en biedt alles wat jouw kind nodig heeft om goed te kunnen zitten. De rug wordt goed ondersteund, de voetjes kunnen plaatsnemen op de voetensteuntjes en uiteraard is het stoeltje voorzien van een veiligheidsriem. Het is dus vrijwel onmogelijk dat je kind uit het stoeltje zal vallen. Het voordeel van een stoeltje achterop je fiets is dat je kind in jouw luwte kan zitten. Het kan nog altijd fijn om zich heen kijken dus jullie kunnen samen genieten van een fijn tochtje in de buitenlucht.

Vergeet je autostoel niet

Wil jij ook met jouw kind in de auto op pad? Vergeet dan zeker niet om een passende autostoel voor je kind te kopen. Zonder kinderzitje mag je namelijk geen kind meenemen in je auto. Kijk even op de site van Prénatal om te zien welk zitje jij wilt kopen. Let er op dat je je kind altijd met de rug naar de voorruit positioneert omdat het anders kan stikken wanneer de airbag springt. Dat moet je uiteraard te allen tijde voorkomen.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is.Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen