Overzicht met onze familie planner
01 november 2021 

Overzicht met onze familie planner

Bij het maken van een gepersonaliseerde planner is het mogelijk om foto’s van de gezinsleden boven elke week te plaatsen. Het is mogelijk om elke week een andere foto te gebruiken van het gezinslid om zo de foto’s af te stemmen op de week. Gebruik bijvoorbeeld de foto’s van het schoolgala wanneer de scholen weer beginnen. Naast de weken kunnen er drie foto’s aan de zijkant geplaatst worden. Naast het plaatsen van foto’s in de familiekalender is het mogelijk om een achtergrond foto te selecteren voor elke week of voor het gehele jaar om zo de familiekalender meer kleur te geven

 

Een familiekalender maken doe je voor het hele gezin. Plaats boven elke week foto’s van alle gezinsleden. Per week kun je de foto’s afwisselen, maar je kunt ook dezelfde foto’s aanhouden. De familieplanner heeft twee verschillende functies: je kunt alle afspraken van het gezin noteren, maar je kunt er ook een takenlijst van maken. Wie ruimt op welke dag de vaatwasser uit? Of wie brengt de container weg? Je kunt het allemaal noteren op de familiekalender.

Daarnaast kun je met de familiekalender ook eenvoudig bijhouden wie er wanneer mee-eet. Zo weet je precies voor hoeveel mensen je moet koken en dat is wel zo handig met de boodschappen. Aan de rechterzijde van de kalender kun je nog drie extra foto’s kwijt om de planner extra op te leuken. Als laatste kun je ook zelf de achtergrond bepalen van de kalender.

  

De familieplanner erg leuk om op te hangen. Daarnaast is het goed hulpmiddel om belangrijke taken en afspraken niet te vergeten. Zo weet elk gezinslid dat elke maandag de container wordt geleegd en wie de container buiten zet, maar ook wanneer de voetbaltraining of het paardrijden begint. Hierdoor kan het gehele gezin hier rekening mee houden. In het drukke leven van tegenwoordig zorgt de familiekalender voor meer structuur en duidelijkheid.

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen