Hoe waardevol foto’s zijn, vooral tijdens de Coronacrisis
06 augustus 2020 

Hoe waardevol foto’s zijn, vooral tijdens de Coronacrisis

We leven al sinds half maart in een spannende tijd. De Coronacrisis heeft impact op ons allemaal. Het sociale leven heeft een langere periode stil gelegen en is nog steeds niet wat het is geweest. De 1,5 meter samenleving en de negatieve reisadviezen hebben er onder andere voor gezorgd dan veel mensen op vakantie gaan in eigen land. En hoe leuk is dat?

Nederland heeft onwijs veel leuke en mooie nog (onontdekte) plekjes. Zo kan je bijvoorbeeld eindelijk eens naar Giethoorn, de Waddeneilanden of juist richting Zeeland gaan. We waarderen door deze bizarre tijd wel meer wat ons eigen mooie kikkerlandje te bieden heeft.

Om al deze fijne momenten in Nederland vast te leggen kan je via HetFotoalbum.nl een mooie fotoalbum laten maken of een fotoslinger met de leukste kiekjes. Op dit moment hebben we daar ook een leuke actie voor die geldt tot en met 21 augustus 2020. Voor de actie klik hier.

Uiteraard zijn ook de foto’s van andere belangrijke of bijzondere momenten fijn om vast te leggen. Wie weet ga jij bijvoorbeeld nu veel vaker fietsen of is er een andere hobby die je meer beoefend. Leuk om vast te leggen wat je daarbij onderweg allemaal tegenkomt.

En daarnaast is het belangrijk om je dierbaren te voorzien van beeldmateriaal in de tijd dat je hen wellicht minder kan zien. Opa’s en oma’s worden minder bezocht en andere mensen in risicogroepen hebben misschien minder vaak visite. Voor hen is het geweldig om een fotoalbum van HetFotoalbum.nl aan te schaffen of die leuke fotoslinger voor in huis. Zo maak je iemands verjaardag toch nog nét iets leuker!

Over de schrijver
Sinds 2015 ben ik eigenaar van Het Fotoalbum en zijn we bezig om de beste prijs/kwaliteit verhouding met de beste service die er is. Daarnaast proberen wij makers van fotoboeken te inspireren met mooie blog verhalen.
Reactie plaatsen